به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدابراهیم الهی تبار، معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان شب گذشته(8 آبان) در افتتاحیه نمایشگاه کتاب در همدان گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب فرصتی برای کسب حضور مولفان، دانش پژوهان و فعالان عرصه ی ادب و فرهنگ است.
وی در خصوص تدوین دانشنامه همدان، افزود: تا کنون 40 عنوان دانشنامه استان همدان به چاپ رسیده است و امید می رود دانشنامه جامعی در حوزه های مختلف در اختیار اهل معرفت قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: امسال با تخصیص اعتبار، دانشنامه جامعی در حوزههای مختلف با همکاری حوزه هنری همدان به رشته تحریر درآمده است.
برنامه های فرهنگی ویژه کودکان در اولویت کاری استان قرار دارد
فاضل عبادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز گفت: امروز شاهد برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر باستانی همدان هستیم و امیدواریم نمایشگاه هایی از جنس فرهنگ، علم و دانش با حضور عالمان، متفکران و دانایان در استان برگزار و مورد استقبال قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: با وجود گسترش شگفت انگیز رسانه های مجازی و فناوری های مرتبط نه تنها از اهمیت کتاب و مطالعه آن کاسته نشده ، بلکه لزوم توجه به ژرفای دانش در مطالعه مورد تاکید صاحب نظران فرهنگ و دانش قرار گرفته است.
عبادی بیان کرد: اگر ما به عظمت و بزرگی تمدن پیشینیان خود می بالیم، بی تردید محوری ترین وسیله برای پیشرفت و ترقی تمدن، کتاب و کتابت بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ابراز داشت: عصر شکوفایی تمدن اسلامی- ایرانی با ترویج دانش از طریق کتاب و رونق کتابخانه های متعدد در شهرها و حتی روستاهای دور افتاده همراه بوده است.
وی گسترش فرهنگ کتابخوانی را از اهم اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به سیاست های فرهنگی دولت یازدهم نمایشگاه کتاب را در سراسر استان برگزار می کند.
وی افزود: سال گذشته نمایشگاه کتاب در بخش کودک و نوجوان برگزار و امسال نمایشگاهی برای عموم مردم دایر شده است اما مباحث فرهنگی و هنری مرتبط با کودکان و نوجوانان در صدر اولویت های فرهنگی استان قرار دارد.
عبادی تصریح کرد: علیرغم کمبود منابع و اعتبارات و کاهش آن در حد یک چهارم نسبت به چند سال گذشته، فعالیت های فرهنگی و هنری استان دو برابر شده که از رهگذر صرفه جویی و بهره وری صورت گرفته است.
نظر شما