اطلاعات و آمار سرشماری، زیربنای برنامه ریزی دقیق است/ مشارکت ۵۴ درصدی گلستانی ها در سرشماری اینترنتی

خبرگزاری شبستان: مسئول کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد سرشماری عمومی و نفوس مسکن گلستان گفت: بر تحلیل آمارها و اطلاعات به دست آمده از سرشماری، می توان برنامه ریزی دقیقی در حوزه های مختلف از جمله مسائل آموزشی، بهداشتی و درمانی، ورزشی و ... انجام داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مجید دهنوخلجی، مسئول کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی سرشماری عمومی نفوس و مسکن گلستان در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به ضریب پوشش اینترنت در استان تصور می شد گلستان جزو استان های هفتم یا هشتم کشور باشد اما بعد از اتمام سرشماری اینترنتی، نگاه ها به استان تغییر کرد.

 

وی افزود: 54 درصد جمعیت استان در سرشماری اینترنتی مشارکت کردند که بیش از پیش بینی های اولیه بود.

 

دهنوخلجی با بیان اینکه اطلاعات سرشماری راستی آزمایی می شود، گفت: درصدی از خانوارهایی که سرشماری شده اند، اطلاعات آنان مورد راستی آزمایی قرار می گیرد. هر شهر یا روستا دارای کد اماری مخصوص به خود است که اگر افراد جایی غیر از محل سکونت واقعی خود را اعلام کرده باشند، مشخص و اصلاح می شود.

 

وی با بیان اینکه حرکت جمعیت و برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت ها یکی از نتایج این سرشماری خواهد بود، افزود: براساس اطلاعات این سرشماری، میزان جمعیت تحصیل کرده، کم سواد و بی سواد و محدوده مکانی آنها مشخص می شود و می توان برای رفع فقر آموزشی برنامه ریزی کرد. یا اگر منازل مسکونی که نیاز به مقاوم سازی داشته باشند مشخص می شود و بخش دولتی به راحتی می تواند برنامه های لازم را انجام دهد.

 

دهنوخلجی با اشاره به کاربردهای متعدد نتایج این سرشماری بیان کرد: یکی دیگر از نتایجی که می توان از این سرشماری گرفت میزان و نوع مهاجرت است، اگر مهاجرت از روستا به سمت شهرها باشد برا ماندگاری جمعیت در روستاها برنامه ریزی می شود.

 

کد خبر 583575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha