روایتی از تلاش جهادی بانوی طلبه/ اردوهای جهادی تلنگری در مقابل رفاه شهری

خبرگزاری شبستان: تلاشگر اردوهای جهادی از تاثیر حضور جوانان در مناطق محروم برای خدمت به مردم می گوید.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛

نسرین ملکشاهی، بانویی جوان است که حدود چهار است در حوزه های علمیه استان مشغول کسب علم و دانش ومعرفت اسلامی است.

 

وی که هم اکنون دارای مدرک سطح دوم کارشناسی حوزه است، در بسیاری از مساجد شهر خرم آباد، حضور دارد، این بانوی جوان لرستانی در مناطق مختلف شهر با اصرار خود راهی مسجد می شود.

 

 

ملکشاهی، علاقه زیادی به اردوهای جهادی دارد، به گفته وی هر سال دو بار در تعطیلات نوروز و تابستان به اردوی جهادی می رود و همراه دیگر طلاب و دانشجویان در جهت خدمت رسانی به مردم محروم بویژه بانوان دانش آموزان گام بر می دارد.

 

در مسجد محل زندگی خود نیز به عنوان رابط خواهران کانون فرهنگی و هنری فعالیت می کند.

 

نسرین ملکشاهی، در خصوص فعالیت های خود، گفت: در اردوهای جهادی بیشتر فعالیتم تبین ارزش های دینی و بیان احکام و اخلاق دینی است.

 

 

وی افزود: همچنین ارائه مشاوره به خانواده ها  بویژه نوجوانان و جوانان از دیگر برنامه ای است که در اردو های جهادی توسط طلاب برادر و خواهر دنبال می شود.

 

ملکشاهی، با اشاره به حضور دانشجویان و طلاب در اردوهای جهادی، اظهار داشت: برادران جهادی در برنامه های عمرانی روستا و رفع نواقص و مشکلات پیشگام هستند.

 

 

وی بیان کرد: برخی نیز برای جلب حمایت و مشارکت نهادها و ارگان های دولتی، کمبودهای ضروری بویژه در حوزه آب، برق و عمران را به مسئولان رسانده و تلاش می کنند مشارکت ارگان ها را برای رفع محرومیت ها در مناطق محروم روستایی جلب کنند.

 

ملکشاهی، با اشاره به اهمیت آشنا کردن کودکان و نوجوانان با ارزش های اسلامی، افزود: بیان احکام و ارزش های دینی در بین کودکان در تربیت صحیح انان بسیار موثر است.

 

وی ابراز کرد: چه در اردوهای جهادی و چه در برنامه های روزانه در مساجد شهر خرم آباد، تلاش می کنم احکام دینی و ارزش ها اسلامی را با لحن و زیان کودکان برای این قشر بیان کنم.

 

ملکشاهی، ادامه داد: بازی کودکانه و یا جایزه و کاردستی در کنار این برنامه زمینه ساز موفقیت در این مسیر است.

 

وی گفت:  برای دخترانی که به سن تکلیف می رسند هم در اردوهای جهادی و هم در سطح مساجد استان استان نیز برنامه های ویژه ای برگزار می شود.

 

ملکشاهی با لبخند از اردوهای جهادی دم می زند، گویا در این اردوها زندگی رسم خوشایند تری دارد،از وی در خصوص علت لبخند وی پس از نام اردوی جهای می پرسم و در جواب با لحنی آرام می گوید، در مدت اردوی جهادی دنیا زیبایی بیشتری دارد.

 

 

وی با اشاره به اینکه اردوی جهادی در مناطق محروم برگزار می شود، افزود: دانشجویان و طلاب در اردو های جهای جنب وجوش زیبایی دارند و اینکه هر کدام برای رفع مشکل مردم و انجام خدمتی کوچک برای آنان تمام تلاش و توان خود را به کار می گیرند برای هر بیننده ای بسیار جذاب است.

 

ملکشاهی، افزود: در غالب اردوهای جهادی مکانی برای اسکان وجود ندارد و با استقبال مناسب  اهالی روستاها مکانی برای استقرار تیم فراهم می شود.

 

وی ادامه داد: گاهی توسط اهالی روستا باغی برای اسکان در اختیار تیم جهادی قرار می گیرد و اعضای تیم پس از پایان کار روزانه، که گاهی عصر است و گاهی شب تلاش می کنند که مشکلات باغ را هم در حد توان رفع کرده و بعضی از تلاشگران جهادی به خوبی باغبانی می کنند و در جهت آبیاری درختان باغ کار می کنند.

 

 

ملکشاهی، ابراز کرد: اردوهای جهادی تلنگری است برای انسان های که در زندگی شهری و رفاه زندگی می کنند.

 

وی تصریح کرد: مردم برخی مناطق محروم روستایی به دنبال خشکسالی های متمادی در سال های اخیر، حتی برای تامین آب آشامیدنی هم با مشکل مواجه هستند.

 

این تلاشگر جهادی، با اشاره به اهمیت خدمت رسانی به مناطق محروم و تلاش برای رفع دغدغه های مردم مناطق محروم، افزود: کار فرهنگی در روستا نیز از اهمیت خاصی برخوردار است که همواره در برنامه ریزی ها باید مورد توجه قرار گیرد.

 

 

ملکشاهی،همچنین با اشاره به اهمیت توجه به امور بهداشتی مردم روستایی، افزود: انتظار می رود مسئولان در حوزه بهداشت و درمان به مناطق محروم و صعب العبور توجه ویژه ای داشته باشند و در جهت صیانت از سلامت مردم برنامه داشته باشند.

 

وی مهم ترین دستاورد اردوهای جهادی را پس از خدمت به مردم، خود سازی جوانان خواند و گفت: توصیه می شود جوانان توانمند در هر  رشته ای در این اردوها شرکت کنند و گام های نخست خدمت رسانی خود را در مناطق محروم و در جهت خدمت به آنان بردارند.

کد خبر 583487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha