آرمان جهان بین، معاون اداری مالی دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: این مبلغ از محل ردیف حمایت از کانون های فعال و اعتبارات ستاد عالی به کانون های مساجد اختصاص یافته که در مرحله اول به حساب 114 کانون فرهنگی هنری مساجد این استان واریز شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 183 کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد این استان فعالیت می کنند، اظهار داشت: برای هر کانون سالانه پنج میلیون و 500 هزار ریال سرانه از سوی ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد برای هزینه در امورات کانون و کتابخانه از جمله اوقات فراغت، برنامه های فرهنگی و هنری، آموزشی و جاری پرداخت میشود.
معاون اداری مالی دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با اشاره به اینکه این مبلغ در مرحله اول به حساب کانون ها واریز شده است، اذعان کرد: در مرحله اول به حساب هر کانون دو میلیون و 500 هزار ریال و در مجموع بالغ بر 300 میلیون ریال واریز شده است و مابقی سرانه کانون ها به محض تامین اعتبار از محل ستاد عالی واریز می شود.
جهان بین یادآوری کرد: این مقدار اعتبار با هدف ارتقای سطح فرهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان پرداخت میشود و دبیرخانه امور مساجد از محل های دیگر چون کالاهای مشارکتی، استانی و اعتبار در اختیار مدیر کل و مسئول دبیرخانه نیز جدا از سرانه به کانون های مساجد مساعدت می کند.
این مقام مسئول با اشاره به توسعه کمی و کیفی فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در چند سال گذشته گفت: حمایت بیشتر مالی از طریق بودجه های ملی و استانی برای رونق بیشتر کانون های مساجد ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه فعالیت های گسترده کانون های مسجد در حوزه ها و عرصه های مختلف با تعامل سازنده با سایر نهادهای فرهنگی می تواند نشاط و سرزندگی را در بین جوانان گسترش دهد، خاطر نشان کرد: علی رغم همه برنامه های مثبت کانون ها، اگر فعالیت های آنها منحصر به برنامه های کلیشه ای با متدهای قدیمی باشد در زمینه جذب نوجوانان و جوانان به این پایگاه ها، موفقیتی حاصل نمی شود.
جهان بین در پایان گفت: متاسفانه بسیاری از برنامه های فرهنگی موازی کاری است و به این طریق رسیدن به اهداف فرهنگی در حوزه های مختلف بسیار مشکل است.
پایان پیام/
نظر شما