خرید کالای ایرانی یکی از مصادیق اصلاح الگوی مصرف/نگرش نسبت به تولید باید اصلاح شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان با تبیین نقش زنان در فرهنگسازی اقتصادمقاومتی، ارکان این اقتصادمردمی را مورد توجه قرار داد و گفت: تولید، فقط در کارخانجات که نباید انجام شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدابدالی تکلو، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در نشست هم اندیشی رابطین خواهر کانون های مساجد شهر کرمان با استفاده از فرمایشات امام راحل که صلاح و فساد جامعه بسته به صلاح و فساد زنان است؛ نقش زنان در تربیت فرزندان، مواجهه با آسیب های اجتماعی و حتی در زمینه سازی ظهور و...را مورد توجه قرار داد.

 

 

وی گفت: با توجه به نامگذاری سال، بنا دارم درباره نقش زنان در اقتصادمقاومتی صحبت کنم؛ زنان در فرهنگسازی حرف نخست را می زنند و باتوجه به آثار اقتصادمقاومتی از جمله کاهش وابستگی، مقابله با تحریم ایجاد اشتغال و خلاقیت و نوآوری، زنان می توانند نقش داشته باشند.

 

 

ابدالی تکلو با اشاره به اینکه منظور از نقش زنان در اقتصادمقاومتی این نیست که دوشادوش مردان کار کنند و در اقتصاد معیشتی و درآمدزایی نقش داشته باشند زیرا این تصور نادرستی است؛ بیان داشت: این؛ تنها یکی از پارامترها است و نقش آن خیلی هم پررنگ نیست شاید اصل فرهنگسازی توسط بانوان در اقتصادمقاومتی شیوه زندگی و تربیتی و خانه داری آنان باشد.

 

 

وی با تصریح به اینکه دنبال کردن شعار سال به این معنی نیست فقط در سربرگ مکاتبات اداری به آن توجه کنیم و سال که تمام شد یادمان برود؛ اظهار داشت: مهم کار کردن و سرلوحه قرار دادن آن شعار در زندگی است؛ اما هدف اصلی نامگذاری سال این است که روی آن نام، کار کنیم، تحقیق کنیم و اتاق فکر تشکیل داده و در رویه زندگی تأثیر دهیم.

 

 

ابدالی تکلو مطالعه و شناخت و همفکری در زمینه کارهایی که بانوان در رابطه با اقتصاد مقاومتی می توانند داشته باشند را مورد توجه قرار داد و گفت: یک سری ارکان برای اقتصادمقاومتی تعریف شده از جمله تقویت فرهنگ کار و تولید که تعریف مشخصی باید برای آن آورد و هر خانم باید روی آن کار کند.

 

 

وی با اشاره به اینکه عده ای از «تولید» فقط کارخانه ها و.. را در ذهن تداعی می کنند در حالیکه تولید در خانه تا چند دهه پیش نقش پررنگ تری داشته است که کمک به اقتصاد خانواده بوده و امروز کم رنگ شده؛ اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف را رکن مهم دیگر اقتصادمقاومتی دانست و گفت: منظور از پرهیز از اسراف، بجا داشتن و بجا مصرف کردن است نه مصرف نکردن؛ بلکه در حد نیاز مصرف کردن است و قناعت به کمتر مصرف کردن نیست.

 

 

سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان ادامه داد: یکی از موارد اصلاح الگوی مصرف، خرید کالای ایرانی است؛ شعار آن مرتب حتی در خانواده های مذهبی داده می شود اما در عمل، اول چرتکه خود را بر اساس جنس خارجی می اندازد.

 

وی بر لزوم داشتن روحیه خودباوری و خودکفایی و همچنین بر مردمی کردن اقتصاد به عنوان ارکان مهم اقتصادمقاومتی تأکید کرد.

 

 

زهرا کاظمی، مبلغ و مدرس خانواده هم با استفاده از فرازی از فرمایشات رهبری درباره زن مبنی بر اهمیت مسئله زن و نقش او در خانواده و ارزش و اهمیت او؛ گفت: امروز در خانواده، آرمان جوان ما نقش مادری و همسری و... نیست بلکه بر اساس کارهای آماری اینها کم رنگ شده و به جای آن کنکور و... جزو آرمان ها شده است.

 

وی با بیان اینکه ما چوب این مسئله را می خوریم که آرمان ها تغییر کرده؛ ادامه داد: دختر جوان ما منزلت را در تحصیل و اشتغال می بینید نه مادری و همسری؛ این آشی است که فمنیست و غرب برای ما پخته است و ایجاد فرصت های شغلی دست خانم ها می افتد و اقتصاد ضربه می خورد و از آن طرف، هدر رفتن نقش تربیتی زنان است که وقت خود را برای کار بیرون می گذارند.

 

 

این مبلغ و مدرس مباحث خانواده اظهار داشت: باور منزلتی زن تغییر کرده است؛ کار بیرونِ خیلی از زنان برای این است ارزش و اهمیتی برای خانه داری قائل نمی شوند.

 

 

 

کد خبر 583016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha