شباهت اصحاب رسانه و حوزه های علمیه به یکدیگر

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه علمیه برادران آذربایجان غربی گفت:حوزه های علمیه و اصحاب رسانه از لحاظ رسالت و بودجه بسیار شبیه یکدیگر هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، حجت الاسلام صفدر محمدی، مدیر حوزه علمیه برادران آذربایجان غربی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه تبلیغ و اطلاع رسانه دو بازوی یک جسم هستند گفت: اصحاب رسانه و حوزه های علمیه در یک مسیر حرکت می کنند و مشکلات مشابهی نیز دارند که کمبود بودجه و حمایت مالی یکی از وجه شباهت های این دو است.

وی افزود: مبلغان برای تبلیغ ارکان اسلامی تربیت می شوند و خبرنگاران قرآنی نیز برای نشر و گسترش اندیشه های قرآنی و اسلامی قلم می زنند.

محمدی اضافه کرد: طلاب مشغول به تحصیل به واسطه برنامه های فرهنگی با مردم در ارتباط هستند و این برنامه ها نیز توسط مسئولان فرهنگی و قرآنی برگزار می شود و در واقع زمینه اتحاد بین حوزه و مردم می شوند.

این مسئول، با بیان اینکه  13مدرسه در سطح استان وجود دارد، تصریح کرد: از این تعداد 2 مدرسه به عنوان سفیران هدایت فعالیت دارند و همچنین چند مدرسه دیگر نیز در شهرستان ها در حال تاسیس و تجهیز هستند.

مدیرکل حوزه علمیه برادران آذربایجان غربی، گفت: یک هزار و 122 نفر طلبه در حال تحصیل هستند که از این تعداد 125 نفر در سطح یک امام خمینی ارومیه، 74 نفر در تکاب، 66 نفر در خوی، 138 نفر در سلماس، 93 نفر در شاهین دژ و 174 نفر در حوزه علمیه میاندوآب مراحل تحصیلی خود را کامل می کنند.

وی ادامه داد: امسال در رابطه جذب طلاب بیشتر برای کیفیت تمرکز داشته ایم که طلبه های فارغ التحصیل شده از بار علمی بالایی برخوردار باشند چراکه جوان امروز جامعه ما نیازمند مطالبی با سحط درک خود است.

این مسئول، تعداد طلاب جذب شده امسال را 120 نفر در سطح استان عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در سال جاری 300 طلبه در سطح بالای علمی به جامعه قرآنی و تبلیغی تحویل داده ایم که امیدواریم شاهد رشد و شکوفایی روز افزون آنها باشیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: هم اکنون در سطح استان با کمبود طلبه مواجه هستیم چرا که برای هر هزار و110 نفر یک مبلغ نیاز است که این درصد در آذربایجان غربی به یک هزار و 500 رسیده است که آمار خوبی نیست.

وی، به واحدهای عملی گذارنده شده برای تبلیغ طلاب در جامعه اشاره کرد و گفت: دعوت از مبلغین برتر کشوری در طول سال، برگزاری هفتگی کلاس درس اخلاق، تشکیل کارگاه های وهابیت شناسی و بررسی مسائل سیاسی و برونمرزی از جمله موارد آموزشی طلاب در زمینه ایجاد آمادگی برای حضور در اجتماع در کنار منابع و دروس اصلی است.

حجت الاسلام محمدی اضافه کرد: طلاب باید علاوه بر فراگیری زبان عربی بر زبان انگلیسی نیز تسلط کامل داشته باشند  تا در هر مکانی که امکان تبلیغ فراهم شد با بلاغت کامل بتوانند به تبلیغ اسلام بپردازند.

کد خبر 582760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha