حجت الاسلام علیرضا مستشاری، معاون امور دفاتر اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) مهمترین عامل قوت روحی پیامبر(ص) بود به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: حضرت خدیجه با ایثار مالی توانست جنبه اقتصادی دین اسلام را تقویت کند و در گسترش آن نهایت تلاش را انجام دهد.
وی افزود: حضرت خدیجه(س) برخوردار از تربیتی عبادی و طهارت نفس بود و به عنوان اولین بانوى مسلمان در ترویج فرهنگ اسلامى و الگوهاى یک زن مسلمان و با کمال، نقش والاى خود را به نحو احسن و در زمان خفقان ایفا کرد.
حجت الاسلام مستشاری با بیان اینکه خدیجه (س) پس از ازدواج با پیامبر(ص) همه ثروتش را در اختیار پیامبر گذاشت و بدین ترتیب از جنبه اقتصادى دین اسلام تقویت شد و در گسترش فرهنگ دین اسلام پا به پای پیامبر اکرم (ص) پیش رفت، تصریح کرد: سخاوت، کرامت، ایثار و فداکارى، عفت و پاکدامنى، دوراندیشى و درایت و توجه به مستمندان، عطوفت و مهربانى و صبر و استقامت از جمله فضیلتهاى پسندیده حضرت خدیجه(س) است.
وی تصریح کرد: حضرت خدیجه (س) هم در دوران جاهلیت و هم بعد از بعثت پیامبر(س) داراى فضائل اخلاقى و کمالات معنوى بود و در جامعه خود به عنوان یک الگوى زن برتر، تاثیر بسزایى در گسترش صفات نیک انسانى دارد.
معاون امور دفاتر اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ادامه داد: حضرت خدیجه (س) علاوه بر دارا بودن فضائل اخلاقى از کمالات علمى نیز برخوردار بود و در مورد دانش عصر خود اطلاعات فراوانى داشت و از کتابهاى آسمانى آگاه و از نظر عقل و درایت و زیرکى بر تمام زنان حتى بسیارى از مردان معاصر برترى داشت.
وی گفت: خدیجه(س) در عصر جاهلیت اثبات کرد که یک زن حق حیات و کسب درجات متعالی را دارد.
شایان ذکر است، حضرت خدیجه(س) همسر گرامى رسول اکرم (ص) 68 سال پیش از هجرت نبوى در شهر مکه به دنیا آمد، پدر وى خویلد بن اسد و مادرش فاطمه دختر زائدة بن اصم است. او در چهل سالگى با حضرت محمد (ص) که 25 سال از عمر شریفش را سپرى کرده بود ازدواج کرد و بنابر قول مشهور ثمره ازدواج خدیجه 6 فرزند به نامهاى قاسم، عبدالله، رقیه، زینب، امکلثوم و فاطمه (س) بود و قبل از اسلام وى به خاطر دارا بودن صفات پسندیده و فضائل اخلاقى و پاکدامنى، طاهره لقب گرفت و ثروت خدیجه در میان اهل مکه بىنظیر بود و اهالى مکه با اموال وى به صورت مضاربهاى تجارت مىکردند.
پایان پیام/
نظر شما