خبرگزاری شبستان: مسجد مکان تربیت هنرمندان مسجدی است و هنری که با مسجد گره خورده باشد هنری متعالی و دینی است و میتواند به رشد و پرورش جوانان کشور در راستای ارتقای ارزشهای دینی کمک کند.
کانون فرهنگی و هنری آل یاسین بر همین اساس از سال 86 فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون موفق به تربیت هنرمندانی در رشته های مختلف شده است. سهراب مقصودی، مدیر کانون آل یاسین تهران جوانی 25 ساله و فارغالتحصیل رشته مکانیک است که در گفتگو با خبرنگار شبستان از موفقیت های این کانون می گوید.
وی در تشریح برنامه های این کانون به خبرنگار شبستان گفت: شناسایی هنرمندان جوان و استعدادها، همکاری با صدا و سیما و ساخت چهار فیلم کوتاه برای جشنواره کودک و دو تئاتر مذهبی از مهمترین فعالیتهای کانون آل یاسین در امور هنری و سینمایی است.
وی افزود: موضوع تئاترهای مذهبی این کانون «حضرت زهرا (س») و «میلاد امام زمان (عج)» بود که به روی صحنه رفتند. همچنین این کانون در بحث نجوم، رباتیک، تهیه نرمافزارهای قرآنی سهبعدی و برگزاری جلسات نماز و احکام نیز فعالیت می کند.
مقصودی با اشاره به هدف این کانون از راهاندازی بخش سینمایی گفت: جامعه اسلامی نیازمند تربیت هنرمندانی با اخلاق اسلامی و متعهد است که در این راستا با توجه به نقش مهمی که صدا و سیما در فرهنگسازی کشور دارد نیاز به بازیگرانی پایبند به اصول مذهبی و اخلاقی به عنوان آیندهسازان جامعه اسلامی احساس میشود، به همین لحاظ همکاری گستردهای با هنرمندان نوجوان در کانون آل یاسین شکل گرفته است.
مقصودی با اشاره به اهمیت تشکیل انجمن سینمایی نخبگان فجر یادآور شد: این انجمن با هدف حمایت از بازیگران نوجوان صدا و سیما به ویژه علاقهمندان به سینما، بازیگری، فیلمنامهنویسی، کارگردانی، انیمیشن و عکاسی تشکیل شده است و از ضرورتهای تشکیل این انجمن می توان به کمبود محفلی که باعث اتحاد بین علاقهمندان سینمایی شود و نیز سردرگمی علاقهمندان در نحوه شروع فعالیت در این رشته اشاره کرد.
به گفته مقصودی جای امیدواری است که در آیندهای نزدیک بتوانیم به تمام کانونها در زمینه بحث فعالیت سینمایی خدمات ارایه دهیم و متقابلا از ظرفیت بازیگران خردسال و نوجوان در کانونهای فعال با ساخت فیلم کوتاه و مستندسازی بهره ببریم.
مدیر کانون آل یاسین در معرفی برگزیدگان این کانون یادآور شد: حامد سلیمانی، برگزیده المپیاد نجوم، احمد کرمی، طراح نرمافزار قرآنی و برگزیده در مسابقات خوارزمی در سال 90 برخی از برگزیدگان و نخبگان کانون در بخشهای مختلف هستند.
وی برگزاری کلاس تفسیر قرآن، کلاس های تقویت درسی در سطح دبیرستان، برگزاری مسابقات ورزشی و آموزش سوارکاری و اسکی را از جمله برنامههای دیگر کانون آل یاسین برشمرد.
وی پاسخگویی به سؤالات شرعی، برنامهریزی برای کنکور، آموزش المپیاد و تقویت دروس، طراحی وبلاگ، آموزش کامپیوتر و فوتبال و فوتسال و مشاوره را از مهمترین برنامههای این کانون برشمرد که مورد استقبال اعضای کانون قرار می گیرد.
مدیر کانون آل یاسین بیان کرد: این کانون یکی از کانونهای نمونه کل کشور است که هشتم تیر سال 90 با حضور وزیر ارشاد، استاندار و مسئول دبیرخانه استان تهران به عنوان کانون برگزیده انتخاب شد.
کانون فرهنگی هنری آل یاسین سال 86 تأسیس شد و کتابخانه کانون با دو هزار و 500 جلد کتاب به علاقهمندان فرهنگ کتابخوانی خدمات ارایه میدهد.
پایان پیام/
نظر شما