محمدرضا دیمه کار عضو شورای اسلامی شهر مشهد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: درگذشته بخشی از سهام الیت در اختیار بخش خصوصی و شهرداری بوده که در سال ۹۲ کل سهام به شهرداری انتقال یافت و ۸ میلیار تومان به عنوان ضرر و زیان به بخش خصوصی پرداخت شده است.
وی درخصوص پرداخت غیر قانونی ۸ میلیارد تومان به بخش خصوصی بیان کرد: این پرداخت توسط نماینده رئیس شورای اسلامی شهر پرداخت شد در صورتی که باید همه اعضای شورای شهر پرداخت ضرر و زیان را تصویب کنند و به همین علت پرداخت ۸ میلیارد غیر قانونی است.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به تغییر نکردن هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت الیت بعد از واگذاری به شهرداری تصریح کرد:چرا با ۸ میلیارد هزینه که روی دوش شهروندان مظلوم گذاشتند و از بیت المال پرداخت شد هنوز مسئولین ناکارآمد قبلی روی کار هستند و متولیان این امر باید توضیح دهند.
دیمه کار درمورد جذب نیروی گسترده توسط شرکت الیت گفت:براساس آمار طی دوسال گذشته ۶۰۰ نفر نیروی انسانی توسط الیت جذب شده و طرح الیت فقط برای مدیریت ترافیک و معابر پر تردد است ولی در معابر خلوت که در عرض یک کیلومتر دو ماشین پارک است باز هم مامورین الیت در حال ساعت زدند هستند.
وی با اشاره به معضل اصلی شرکت الیت بیان کرد:پدیده ای که از پایه غیر قانونی است و مامورین الیت مبالغی را بر همه وسایل شخصی شهر وارد کردند که در بعضی از مواقع حتی از مردم پول دستی هم مطالبه می کنند و در صورت مقاومت با اعمال زور و تهدید مبنی بر جریمه توسط پلیس راهنمایی ورانندگی شهروندان عزیز را تحت فشار قرار میدهند.
دیمه کار در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا جلسه الیت بصورت غیر علنی برگزار شد، گفت: اعتقاد بر این داریم که شهروندان از مصوبات شورا و آثار آن در جامعه آگاهی پیدا کنند ولی متأسفانه بسیاری از جلسات علنی شورا به غیر علنی تبدیل می شود که از مسئولین بالا دستی تقاضای همکاری در مورد الیت داریم چرا که همه مسئولان کشوری سوگند خورده اند از حق و حقوق شهروندان دفاع کنند ولی این در حالی است که بیشتر مسئولین درباره معضلات شرکت الیت سکوت نموده اند.
نظر شما