رضایت مردم از عملکرد مبلغان بالای 85 درصد است

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، گفت: طبق ارزیابی های صورت گرفته، رضایت مردم از عملکرد مبلغان اعزامی به مناطق مختلف کشور در مجموع بالای 85 درصد است.

حجت الاسلام والمسلمین محمود زادهوش، امروز (19 مرداد) در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با اشاره به اعزام مبلغ در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: فضا در ماه مبارک رمضان فضای معنوی است و مردم آمادگی بیشتر و انعطاف زیادتری برای استقبال از آموزه های دینی و فرهنگ دینی دارند و معمولا مراکز عبادت و مساجد از همه اوقات شلوغ تر است و زمینه برای انتقال مفاهیم و اصلاح رفتار مردم از همیشه مناسب تر است.

 

وی افزود: به خاطر اینکه ماه رمضان امسال با فصل تابستان همزمان شده است، بیش از چهار هزار نفر از مبلغان و بشیران جوان را با ره توشه هایی که تولید کردیم و برنامه های مفید در زمینه اوقات فراغت، به مراکز شهری و روستایی اعزام کردیم.

 

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ادامه داد: علاوه بر آن، چیزی حدود پنج هزار نفر مبلغ دیگر که در مجموع 9 هزار نفر می شوند بنا به درخواست هایی که از همه مراکز استان ها و شهرستان ها رسیده است اعزام کردیم و برای هر کدام ره توشه ای نیز تولید شد که براساس محتوای آن به امر تبلیغ بپردازند.

 

حجت الاسلام والمسلمین زادهوش، اقامه نماز در مساجد را از برنامه های محور تبلیغ در ماه مبارک رمضان دانست و اظهار داشت: برای مفید سازی اوقات فراغت جذب دانش آموزان و تشیکل کلاس و اردو را در برنامه داریم، اما محوری ترین برنامه در ماه رمضان، اقامه نماز و سخنرانی در مساجد و مراکز مذهبی است که در کنار آن پرسش و پاسخ و تشکیل حلقه های آموزشی و سر زدن به منازل و تبلیغ چهره به چهره هم در دستور کار قرار دارد.

 

وی تاکید کرد: امسال چون از بشیران جوان بیشتر در امر تبلیغ استفاده کردیم، هزار و 500 نفر نسبت به سال گذشته افزایش تعداد مبلغان دیده می شود.

 

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در بخش دیگری از سخنان خود از بهره گیری از اطلس فرهنگی در اعزام مبلغ در ماه رمضان خبر داد و گفت: متن هایی به تناسب جریان های فکر و فرهنگی مناطق مرزی کشور تولید شده که قبل از هر اعزامی در اختیار مبلغینی که به مناطق خاص می روند قرار می گیرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین زادهوش، ادامه داد: اطلس فرهنگی تبلیغ هم تولید شده که اقتضای مناطق شهری و روستایی را با تفکیک در خود دارد و در سامانه مدیریت تبلیغاتی سمتا نیز به نمایش گذاشته شده است.

 

وی همچنین با بیان اینکه خوشبختانه ارزیابی دقیقی از عملکرد مبلغان داریم، خاطرنشان کرد: ارزیابی از مبلغان اعزامی به مناطق همه ساله انجام می شود که ممکن است نقاط ضعفی هم داشته باشیم مثلا اینکه مردم انتظار دارند مبلغان ما بیشتر پاسخگوی سوالات و شبهاتشان باشند و ارتباطشان با جوانان بیشتر باشد اما در مجموع رضایت مردم از عملکرد مبلغان بالای 85 درصد است.

 

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در پایان از وجود هماهنگی بین دستگاه های اعزام مبلغ خبر داد و ابراز داشت: شورای عالی تبلیغ تشکیل شده که دستگاه های فرهنگی عضو آن شورا هستند و هفت کمیته نیز در آن وجود دارد و نشست های متعددی برای هماهنگی بیشتر تشکیل می شود اما بنا نیست که با هدف ساماندهی اعزام مبلغ، ظرفیت های دستگاه های اعزام مبلغ کور و محو شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 58217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha