به گزارش خبرگزاری شبستان، حمید شاه آبادی در جلسه شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر با تاکید بر اهمیت این رویداد هنری گفت: جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر باید تمایز روشن تری با دوسالانه های تخصصی داشته باشد و به این منظور جشنواره فجر در راستای پیام ها و محتوای انقلاب اسلامی حرکت میکند.
وی با اشاره به ظرفیت های موجود در رشته های مختلف هنرهای تجسمی گفت: دو سالانه های تخصصی در مسیر اهداف و برنامههای خود حرکت، و فرصت و بستری برای هنرمندان هر رشته فراهم می کند، اما جشنواره تجسمی فجر به عنوان رویدادی که به نام فجر است باید با محوریت و رویکرد پیامها و اهداف انقلاب اسلامی برگزار شود.
معاون امور هنری وزیر ارشاد با تاکید بر توجه به کیفیت جشنواره ها گفت: نگاه علمی و توجه به کیفیت بطور یقین، به اقتدار علمی و قوام جشنواره کمک و جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر را به جشنوارهای تاثیرگذار تبدیل میکند و دستاوردهای ارزشمندی از آن حاصل خواهد شد.
شاه آبادی افزود: ایجاد کانون هنرمندان برتر جشنوارههای فجر نیز ایده مناسبی است که میتواند ارتباط و تعامل با برگزیدگان جشنواره را فراهم کند و به پیشرفت این هنرمندان کمک کند.
محمود شالویی، مدیرکل هنرهای تجسمی نیز در این جلسه گفت: جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر علیرغم سن و سال کم، توانسته با مشارکت و همراهی هنرمندان در سه دوره برگزاری به رشد و پیشرفت قابل توجهی دست یابد.
شالویی افزود: خوشبختانه جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر، مورد استقبال هنرمندان قرار گرفته و به رویدادی فراگیر تبدیل شده است.
بنا بر گزارش مرکز هنرهای تجسمی، در این جلسه سیدعباس میرهاشمی، دبیرکل دومین و سومین دوره جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر، گزارشی از روند برگزاری جشنواره در دورههای قبل ارائه کرد و محمدعلی رجبی، دبیرکل چهارمین دوره جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر نیز به معرفی برنامههای چهارمین دوره این جشنواره پرداخت.
گفتنی است،منصور آذری رییس انجمن مجسمهسازان، بهمن عبدی، منیژه آرمین، محمدخزایی و داوود ثمری رییس موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر نیز در این جلسه نظرات و پیشنهادات خود را درباره جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر بیان کردند.
پایان پیام/
نظر شما