به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد حسین عبداللهی مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی امروز(۲۸ مهر) در مراسم اختتامیه طرح غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد استان گفت:اگر در فعالیت های فرهنگی هنری به نکات و کلید واژه هایی مثل ایجاد نشاط معنوی توجه کنند بسیاری از مشکلات روحی و روانی جامعه حل می شود.
وی با بیان اینکه ما به عنوان متولی نقش حمایتی داریم اما مجری فعالیت های فرهنگی مردم هستند،افزود:ما برای انسان برنامه ریزی می کنیم که مولفه هایی دارد و این سخت ترین کار است لذا باید دائقه و نیاز مخاطب را بشناسیم و به گونه ای برنامه ریزی کنیم تا بر مخاطب تاثیر مثبتی بگذارد.
عبداللهی با اشاره به اینکه فقدان نشاط اجتماعی و معنوی یکی از آسیب های جامعه است، اظهار داشت:جامعه ما در سرازیری و شیب تحول است و به سرعت در حال تغییر می باشد و نمی شود در این جامعه نسبت به مقوله فرهنگ بی توجه بود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات جامعه به مسائل فرهنگی مربوط است، ادامه داد:کانون های مساجد در زمینه تاثیرگذاری بر مخاطب با توجه به استمداد از مساجد می تواند تاثیرات بسیاری در زمینه های نشاط، تربیتی و آموزشی بگذارد.
وی با بیان اینکه اگر همه کانون ها همت نمایند و نیازها را شناسایی کنند می توان بر همه مخاطبین تاثیر گذاشت، گفت:در اوقات فراغت امسال ۹۲۳ پایگاه اوقات فراغت داشتیم که از این تعداد ۱۶۰ پایگاه ویژه بودند و بیش از ۱۰ هزار برنامه طی این مدت در پایگاههای اوقات فراغت انجام شده است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان نقش مساجد را در تحقق اقتصاد مقاومتی مهم دانست و بیان کرد:بهتر است یک کارگروه اقتصاد مقاومتی در کانون های مساجد تشکیل شود و مردم را در زمینه تحقق شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب راهنمایی کند و برای آشنایی بیشتر مردم شعار سال مبلغ اقتصاد مقاومتی دعوت کنیم و در این زمینه از حوزه و دانشگاه کمک بخواهیم.
وی با تاکید براینکه هر کانون باید یک پایگاه نماز یاور باشد، گفت:در موضوع ترویج نماز فقط در ادارات ارشاد و معاونت های استان ۳۵۰ برنامه آموزشی در شش ماهه دوم سال گذشته و چهار ماه اول سال جاری اجرا و برگزار شده است.
نظر شما