قطع صله رحم یکی از آسیب های جدّی جامعه امروزی است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در جبالبارز جنوبی با بیان آثار سوء قطع صله رحم در میان خانواده ها و اهمیت این امر در دین اسلام گفت: یکی از آسیب های جدی در جامعه ترک ارتباط با خویشان است که آثار سوء آن دامنگیر تارکان این رابطه است.

حجت الاسلام حمید بامری صبح امروز ( 27 مهر ) به خبرنگار شبستان گفت: یکی از آسیب های اخلاقی خانواده، قطع صله رحم است.

 

وی افزود: صله به معنای دوستی و احسان است و رحم همان خویشان و بستگان است و در اصطلاح هم صله رحم محبت با خویشان است.

 

امام جمعه مردهک عنوان کرد: اسلام تحکیم پیوندها و استحکام روابط خانوادگی را به صورت جدی مورد تاکید و توجه قرارداده است لذا دین اسلام دیدار والدین و توجه به آنان را یکی از ارزش های الهی می داند و آن را در ردیف پرستش و عبادت قرارداده است.

 

به گفته وی دین اسلام  قطع رحم یعنی بی توجهی به روابط خانوادگی و نبودن ارتباط بین بستگان را به شدت مذمت کرده است و در این زمینه قرآن کریم در سوره نساء آیه  ۳۶ می فرماید: خدا را بپرستید و هیچ چیزی را شریک او قرار ندهید و به پدر، مادر و خویشان نیکی کنید.

 

نماینده ولی فقیه در جبالبارز جنوبی بیان داشت: قرآن کریم در مذمت و منع قطع صله رحم می فرماید: بترسید از آن خدایی که به نام او از یکدیگر درخواست می کنید و درباره ارحام کوتاهی نکنید که خدامراقب شما است.  

 

وی ابراز داشت: یکی از آسیب های جدی خانواده ترک ارتباط با خویشان است که آثار سوء آن دامن گیر تارکان این رابطه است که خود را از فواید برکات محروم می کنند.

 

حجت الاسلام بامری اظهار داشت: از جمله فوایدی که به سبب قطع رحم فرد از آنها محروم می شود، شامل طول عمر، حسن خلق، فراوانی رزق،  پاکی اعمال، دفع بلاها، آبادی شهرها و آسانی حساب است و آثار سوء آن را می توان به لعن و نفرین خدا، فساد در زمین، نزدیک شدن مرگ ها، خالی شدن شهرها از سکنه و سرعت گرفتن نابودی ها اشاره کرد.

 

وی ادامه داد: روایتی از امام صادق علیه السلام در این زمینه وجود دارد که آن حضرت می فرمایند: صله رحم با خویشان و همسایگان خانه ها را آباد و عمرها را زیاد می کند.

 

امام جمعه مردهک یکی دیگر از آسیب های خانواده را در زمینه معاشرت های ناسالم خانوادگی دانست و افزود: میل به معاشرت از غرایز طبیعی انسان ها است و در دین اسلام بر معاشرت های سودمند تاکیده شده است  که پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله فرمود: انسان با ایمان دوستدار انس و الفت با دیگران است و اسلام از دوستی و محبت با آغوش باز استقبال می کند.

 

حجت الاسلام بامری عنوان کرد: پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله فرمود: همانطور که آدم تشنه را آب خنک آرام می کند، مومن را هم دیدار برادر دینی او را خشنود می کند.  

 

وی ادامه داد: معاشرت های فامیلی باید در درجه اول براساس ایمان و تقوا استوار باشد و از هر نوع فساد، آلودگی و گناه برکنار باشد چراکه کودکان خانواده در شرایطی هستند که هرچه ببینند تقلید می کنند.

 

نماینده ولی فقیه در جبالبارز جنوبی خاطرنشان کرد: اگر الگوهای مورد تقلید فاسد و آلوده باشند، وسیله ای برای فساد و تباهی دیگران می شود چراکه معاشرت به تدریج تحت تأثیر رفتارآلوده قرار می گیرد و اصالت های خود را از دست می دهند.

 

وی گفت: معاشرتی که مورد تاکید دین قراردارد، از نوع سالم است، بنابراین به  همه خانواده ها توصیه می شود که برای حفظ و نگهداشت شرف و تقوا در ارتباط با فامیل و آشنایان بسیار دقیق و حساس باشند چراکه یک غفلت کوچک کانون خانواده را ازهم می پاشد.

 

کد خبر 581585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha