به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فریبا رحمان پور، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 27 مهر ) در دومین نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان، گفت: از گذشته تاکنون موضوع آسیب های اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده مورد توجه جدی دولت ها بوده است.
وی اظهار داشت: جدیت در رویکرد پیشگیرانه آسیب های اجتماعی زنان، تقویت توانمندی های بانوان و تلاش برای تحکیم بنیان خانواده در برنامه کاری استان قرار گرفت و نیاز به همکاری همه دستگاه های اجرائی استان دارد.
رحمان پور، عنوان کرد: این کارگروه شناسایی و رفع آسیب های اجتماعی حوزه زنان و خانواده، بررسی وضعیت زنان زندانی و نحوه اجرای تفاهم نامه معاونت امور زنان و خانواده با سازمان زندان ها و اقدامات تامینی، را با کمک دستگاه های اجرائی استان در برنامه کاری خود قرار داده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: به طور کلی آسیب های اجتماعی بسیاری در ارتباط با بانوان وجود دارد که نهاد خانواده را تهدید می کند و باید با اراده، هماهنگی و جدیت بیشتری شناسایی، پیشگیری و کنترل شوند.
رحمان پور، شناسایی آسیب های اجتماعی و بررسی راهکارهای مناسب برای حل آنها و توسعه، اصلاح و ساماندهی مراکز خدمات اجتماعی را از دیگر موضوعات قابل پیگیری برنامه های این کارگروه بیان کرد.
وی اظهار داشت: هدف از تاسیس مراکز خدمات اجتماعی، ارائه خدمات به زنان و دختران آسیب پذیر و در معرض آسیب در راستای توانمند سازی و ارائه خدمات تخصصی روانی و اجتماعی به این بانوان است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: ساماندهی و توانمند سازی زنان آسیب دیده، یادگیری امور شخصی، خارج کردن این زنان از چرخه انتظامی و قضایی و بازگشت به آغوش خانواده، حرفه آموزی و اشتغال زایی برای بازگشت زنان آسیب دیده به جامعه مهم ترین برنامه های ما در این کارگروه است.
در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و نمایندگانی از اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی، کمیته امداد حضرت امام (رحمه الله تعالی علیه)، اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و سازمان تبلیغات اسلامی استان گزارشی از عملکرد و برنامه های پیشنهادی خود را به این کارگروه ارائه کردند.
نظر شما