امام سجاد(علیه السلام) به اقتضای زمان به مبارزه با طاغوت پرداخت

خبرگزاری شبستان: معاون استاندار هرمزگان با بیان اینکه امام سجاد(علیه السلام) به اقتضای زمان به مبارزه با طاغوت پرداخت، شیوه مبارزه آن حضرت با سالار شهیدان را متفاوت دانست و گفت: زین العابدین در جنگ با دشمن از سلاح دعا بهره گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، علی رئوفی در دیدار اعضای ستاد کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام)، اظهار کرد: نقش امام سجاد(علیه السلام) در رابطه با گسترش دین مبین اسلام، همان ادامه راه امام حسین(علیه السلام) بود چراکه اهل بیت(علیهم السلام) همگی نور واحد هستند.

 

وی با استناد به حدیثی از رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) که فرمودند: «حسن و حسین هر دو امامند، چه قیام کنند و چه قعود»، افزود: امام سجاد(علیه السلام) به اقتضای زمان به مبارزه با حکومت ظلم اقدام کرد اما روش مبارزه آن حضرت با سالار شهیدان متفاوت بود و نتیجه مبارزه سیدالساجدین تولد صحیفه سجادیه و رساله الحقوق بود.

 

رئوفی، انتقال پیام فرهنگ عاشورا را یکی از اقدامات امام سجاد(علیه السلام) نام برد و عنوان کرد: نخستین عزاداری برای امام حسین(علیه السلام) و شهدای کربلا با خطبه های آتشین امام سجاد(علیه السلام) و حضرت زینب(سلام الله علیها) در کوفه و شام آغاز شد که باعث شد یزید مجبور شود اجازه دهد که اهل بیت(علیهم السلام) سه روز در شهر شام به صورت علنی مراسم عزاداری برپا کنند.

 

وی، نتیجه این عزاداری را روشنگری و آگاهی دادن به مردم دانست و خاطرنشان کرد: پس از این مراسم بود که یزید به اجبار اهل بیت(علیهم السلام) را با احترام بسوی مدینه فرستاد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در ادامه شاخص ارزیابی فرهنگ عمومی و دانش مردم یک جامعه را میزان برگزاری کنگره ها، کنفرانس ها، همایش ها و نشست های علمی و فرهنگی دانست و با اشاره به رشد و توسعه کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام) در سال ششم در سطح 10 استان داخلی و 12 کشور جهان، بیان کرد: تحقق این مهم بیانگر آگاهی بخشی و بصیرت افزایی این رخداد و تلاش های وافر برگزار کنندگان و استقبال خوب شرکت کنندگان آن است.

 

رئوفی با بیان اینکه مردم استان هرمزگان طی سال های اخیر با ابعاد شخصیتی امام سجاد(علیه السلام) و آثار آن حضرت نظیر صحیفه سجادیه و رساله الحقوق آشنایی بیشتری پیدا کرده اند، تصریح کرد: به برکت این کنگره امروز مردم نه تنها از زین العابدین به عنوان امامی بیمار یاد نمی کنند بلکه از آن حضرت به عنوان امامی فرزانه، روشنگر و پیام رسان فرهنگ عاشورا یاد می شود و این موضوع بزرگترین نتیجه و دستاورد این حرکت علمی فرهنگی است.

 

وی ابراز امیدواری کرد که با برنامه ریزی و هماهنگی شاهد روزی باشیم که با استعانت از ذات احدیت و عنایت خاصه امام سجاد(علیه السلام)، این کنگره در تمامی استان های ایران اسلامی و کشورهای بیشتری برگزار شود.

 

گفتنی است؛ ششمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) از ششم تا ۲۵ محرم با محوریت و میزبانی استان هرمزگان و در ۱۰ استان کشور ایران و ۱۲ کشور جهان برگزار می شود.

 

 

کد خبر 581352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha