انتظارات مسئول طلایه داران امربه معروف و نهی از منکر از کانون های فرهنگی مساجد

خبرگزاری شبستان:مسئول طلایه داران ستاد امربه معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد، دو درخواست از اعضای کانون های فرهنگی مساجد کرد و افزود: مدیران کانون های فرهنگی تشکیل گروه طلایه داران در این مکان های مقدس را جدی گرفته و در دستور کار قرار دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست هماهنگی و برنامه ریزی تشکیل شوراهای طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و براحمد امروز ( 25 مهر ) با مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان بویراحمد در سالن اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.

 

سرهنگ رضایت علیزاده، مسئول طلایه داران ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، فعالیت در زمینه فریضتین را مهم و حساس دانست و اظهار داشت: جامعه و افراد دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی از وضعیت موجود جامعه اعم از رشوه، پارتی بازی، بی حجابی، بدحجابی و معضلات اجتماعی به شدت نگران هستند.

 

وی یکی از عوامل شکستن ناهنجاری ها را امر به معروف و نهی از منکر عنوان و خاطرنشان کرد: در اوایل انقلاب به دلیل اعتقادات مردمی به این فریضتین به درستی عمل می شد؛ هرچند که قانونی به صورت مدون در این زمینه وجود نداشت.

 

علیزاده، با بیان اینکه بسیاری از دولت ها در زمینه تصویب این قانون تلاش کردند، افزود: این قانون در سال 1394 با عنوان قانون حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر با 24 ماده و 19 تبصره به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

 

مسئول طلایه داران ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: این قانون همه مسئولان را موظف به حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه در قانون آمرین به معروف و ناهیان از منکر سه حوزه فعالیت مشخص شده، ادامه داد: فعالیت در ادارات وابسته به دولت، تشکل های مردمی و نیروهای قضایی و مسلح از جمله این حوزه ها هستند.

 

علیزاده، ضمن تاکید بر اینکه فعالیت ستاد بعد از تصویب و ابلاغ قانون در سال 94 آغاز شد، تصریح کرد: در طول این مدت بیش از 50 اداره سرکشی شده، نشست هایی با مدیران برگزار و موارد منکرات اداری نیز یادآوری شد.

 

مسئول طلایه داران ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه علاوه بر تذکرات، شورای طلایه داران نیز در ادارات تشکیل شد، افزود: در زمینه تشکل های مردمی نیز نشست هایی با اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد و اصناف در دستور کار قرار گرفت و عملی شد.

 

وی در ادامه دو درخواست از اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد کرد و اظهار داشت: مدیران کانون های فرهنگی تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در مساجد و همچنین تشکیل گروه طلایه داران در این مکان های مقدس را جدی گرفته و در دستور کار داشته باشند.

 

علیزاده، تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در مساجد را با هم اندیشی و خرد جمعی میسر دانست و اذعان کرد: امام جماعت مسجد به عنوان مسئول شورا، مدیر کانون فرهنگی، مسئول پایگاه مقاومت بسیج و چهار عضو دیگر که معمولا از معتمدین و هیئت امنای مساجد انتخاب می شوند از اعضای شورا هستند.

 

مسئول طلایه داران ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد، وظیفه این شورا را شناسایی معروفات و ترویج آنها دانست و بیان داشت: بعد از تشکیل شورا ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با امضای امام جمعه به عنوان رئیس ستاد حکم برای هریک از اعضای هفت نفره صادر می کند.

 

وی تشکیل گروه طلایه داران فریضتین به صورت 10 نفره در هر مسجد را از دیگر درخواست های خود از مدیران کانون ها خواند و ادامه داد: این گروه ها بحث تذکر لسانی را در دستور کار قرار می دهند؛ ضمن اینکه اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد می توانند بهترین فعالیت را در این زمینه داشته باشند.

 

علیزاده، با اشاره به اینکه فعالیت گروه طلایه داران نیازمند آموزش و تجربه کافی در زمینه قانون آمرین به معروف و ناهیان از منکر است، افزود: برای این افراد کارت شناسایی با کد 16 رقمی شامل همه مشخصات صادر می شود.

 

مسئول طلایه داران ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد، از صدور حکم برای 500 نفر از پرسنل ادارات دولتی خبر داد و عنوان کرد: شعبه ای در دادگستری استان به منظور حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر در حال فعالیت است.

 

وی اجرای مطلوب این برنامه های دینی و فرهنگی را نیازمند نقش تاثیرگذار و ارزنده کانون های فرهنگی در مساجد دانست و گفت: اگر اعضای کانون های فرهنگی و هنری در این زمینه پیش قدم نباشند، از دیگر اقشار جامعه نمی توان انتظاری داشت.

کد خبر 580911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha