به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان٬ مرکز فقه و اصول النفیسه اقدام به برگزاری سلسله نشست های آسیب شناسی خانواده مذهبی با محوریت زندگی زینبی کرد و اولین نشست با موضوع آسیب شناسی اخلاقی – رفتاری برگزار شد.
در این نشست طلاب از محضر استاد فاطمه عبداللهی، مشاور این مرکز تخصصی و مدرس حوزه و دانشگاه بهره مند شدند.
وی در مقدمه بحث اهمیت و ضرورت پرداختن به این موضوع را تبیین نمود و سپس با دسته بندی آسیبها به مادی و روحی (اعتقادی –رفتاری)،رخنه کردن بسیاری از آسیبها را در خانواده های مذهبی به عنوان یک معزل مطرح کرد.
وی با ارتباط دادن سبک زندگی حضرت زینب(س) و نقش آفرینی این بانوی بزرگوار در همه صحنه های زندگی خانواده ،اجتماع ،سیاست،شناخت و الگو پذیری از ایشان را بهترین درمان برای رفع این آسیب ها دانست.
مدرس حوزه و دانشگاه گفت: حضرت زینب کبری(س) با همه تواضع و زهد در صحنه عمل وقت شناس بودند و دفاع ایشان از امام زمانش، دشمن شناسی و مهندسی درست ایشان درس بزرگی برای همه بشریت است.
وی ادامه داد: رمز زندگی مدرن با وجود تمام مشکلات و دغدغه های امروزی الگوگیری از صبر حضرت زینب در خانواده ها است.
عبدالهی خودپسندی،تعارض در گفتار و عمل، اسراف و تجسس را از مهمترین و بارزترین آسیبها در خانواده مذهبی به ویژه خانواده طلاب برشمرد و خاطر نشان کرد: گاهی خودپسندی ها اجازه شناخت را به ما نمی دهد بنابراین متوجه حضور آسیبها در زندگی فردی و اجتماعی خود نمی شویم.
وی تاکید کرد: در این راستا برای شناخت آفت های اخلاقی،در محضر استاد اخلاق بودن، دوست صادق و آگاه داشتن، با مردم معاشرت کردن و عیبهای خود را از زبان دشمن شنیدن می تواند راهکارهای مفید و ارزشمندی باشد.
نظر شما