اگردر فیلم‌ها مطالعه و کتاب  نشان دهیم محکوم به تقلید از فرنگی‌ها می‌شویم!

خبرگزاری شبستان: کارگردان فیلم سینمایی «نیمه شب اتفاق افتاد» گفت: نمی‌توانیم جدای از واقعیت جامعه ایران رفتار کنیم چراکه در غیر این صورت مضحکه و محکوم می شویم به اینکه ادای فرنگی ها را در می‌آوریم.

«تینا پاکروان» کارگردان و تهیه کننده سینمای ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ادبیات شبستان درباره اینکه در فیلم‌های ما هیچ نمونه‌ای از مراجعه به کتاب وجود ندارد این در حالی است که سینما می‌تواند در این خصوص ذائقه‌سازی کند که آدم‌ها در مواجهه مشکلات شان به جای سیگار به کتاب مراجعه کنند. نظر شما در این خصوص چیست و آیا پیشنهادی در این خصوص دارید؟ گفت: سینما بازتاب اجتماع است و فکر می کنم وقتی تیراژ کتاب‌ها محدود است مثل کتاب احمدرضا احمدی که تیراژش 700 تا 1000 است به این معنی است که خواننده این کتاب بیش از این تعداد نیست. اوج خواندن مخاطب ایرانی محدود به خواندن داستان های کوتاه در شبکه های ارتباطی و فضای مجازی است.

 

وی با بیان اینکه طرفدار کتاب و کتاب خواندن است، اظهار کرد: من کتاب به صورت مجازی نمی توانم بخوانم و اگر فیلمنامه‌ای به من پیشنهاد شود باید به صورت ورقی و کاغذی باشد چراکه از زندگی در فضای مجازی اذیت می شوم.

 

کارگردان فیلم سینمایی «خانوم» تصریح کرد: اگر در فیلم‌های فرانسوی می‌بینیم در مترو کتاب در دست دارند به این دلیل است که واقعا کتاب می خوانند و در دست دارند. اما واقعیت جامعه ما کتاب نخواندن است!

 

وی گفت: بنابراین ما نمی‌توانیم جدای از واقعیت جامعه ایران رفتار کنیم چراکه در غیر این صورت مضحکه و محکوم می شویم به اینکه ادای فرنگی ها را در می‌آوریم.

 

کارگردان فیلم سینمایی «نیمه شب اتفاق افتاد» در پایان بیان کرد: در اینکه می‌‌توانیم در فیلم‌ها فرهنگسازی برای مطالعه کنیم تردیدی وجود ندارد و جای این موضوع بسیار خالی است.

 

 

گفت‌وگو: آزاده فضلی 

 

 

کد خبر 580659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha