مساجد باید قطب فرهنگی در روستاها باشد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به ظرفیت بالای مساجد و لزوم بهره گیری از این ظرفیت در روستاها گفت: باید در روستاها مساجد قطب فرهنگی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی ظهر امروز (24 مهر) در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان که در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، بیان کرد: مقام معظم رهبری در 19 مهر ماه در خراسان شمالی فرمودند که کانون های مساجد را دریابید و فعالیت ما در کانون ها بر اساس نگاه رهبری ترسیم شده و بر این اساس پیش می رویم.

 

وی ادامه داد: بخشی از برنامه های ما محقق شده و بخش عمده با تأمین اعتبار در شش ماهه دوم سال انجام شود.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اضافه کرد: ما معتقد هستیم در جذب جوانان به مسجد خیلی موفق نبوده ایم زیرا کار جزیره ای در مسجد بسیار است؛ اصل برنامه ما مسجد محوری و جهت گیری ما تربیت محوری است و می کوشیم تا خداباوری و خواجویی را در جوانان تقویت کنیم تا باورهای دینی تقویت شود.

 

وی عنوان کرد: نکته دیگر جوان گرایی در مجموعه مسجد است اهتمام به تقویت جاذبه های مساجد برای این منظور مورد توجه ما است و پاسخگویی به مطالبات جوانان و بسترسازی برای حضور موثر جوان مومن و انقلابی از دیگر اهداف ما است.

 

حجت الاسلام رمضانی اعلام کرد: در استان قزوین نزدیک به 315 کانون فرهنگی هنری وجود دارد که توسعه فعالیت کانون ها موثر نمی شود مگر با همدلی و هماهنگی همه نهادها و اگر فضای همدلی در مسجد شکل گیرد موفقیت های چشمگیری در مسجد خواهیم داشت.

 

وی افزود: خواسته ما از شما ( امام جمعه قزوین) تشکیل اتاق فکر چند ضلعی است تا موازی کاری در مساجد کمرنگ شود و هم افزایی در کارها صورت گیرد و از هدررفت نیروی انسانی و هزینه ها جلوگیری شود.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین خاطر نشان کرد: هماهنگی بیشتر بین ائمه جمعه برای برون سپاری فعالیت های نماز جمعه به جوانان درخواست دیگری است که وجود دارد و تأکید بر مسئولان استان که توجه و حمایت جدی از بخش های فرهنگی در مسجد داشته باشند، در ساخت مسجد همت شده است ولی مهم محتوای درون مسجد است.

 

وی با اشاره به لزوم توجه به مساجد در روستاها اعلام کرد: باید در روستاها مساجد قطب فرهنگی باشد و گاهی دیده می شود که برخی مساجد روستا امام جماعت ندارند و اگر امام جماعت هم وجود دارد فصلی است.

 

حجت الاسلام رمضانی تأکید کرد: برخورد مناسب و پذیرایی با روی خوش از جوانان و توجه هیئت امنا به این امر از دیگر مواردی است که در مساجد باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی به ظرفیت بالای کانون های مساجد اشاره کرد و گفت: 120 میلیون اعتبار فرهنگی در سال جاری به کانون های استان تزریق کردیم و 15 هزار نفر در کانون ها فعالیت اوقات فراغت داشتند و ان شاالله بتوانیم  رسالت خود را به خوبی انجام داده و جوان مومن و انقلابی را در فضای مسجد تربیت کنیم.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در پایان با اشاره به کتابخانه های کانون های مساجد یادآور شد: کتابخانه کانون از اقدامات خوبی است که در مساجد وجود دارد و اقبال خانواده ها هم به حضور فرزندان شان برای مطالعه در مسجد بیشتر است و ما تلاش می کنیم که کتابخانه ها را وارد شبستان کنیم که دسترسی برای همه محقق شود.

کد خبر 580580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha