فرهنگ سازی و حفظ اصالت بهترین میراثی است که می توان برای فرزندان به ارث گذاشت

خبرگزاری شبستان: کتاب زندگی نامه و خاطرات دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار سابق خوزستان با عنوان «از کودک کار تا استاندار» شب گذشته(۱۷ مهر) در تالار مهتاب اهواز رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار سابق خوزستان و نویسنده کتاب «از کودک کار تا استاندار»، در این مراسم گفت: از 2 سال پیش با تشویق برخی از دوستان تصمیم گرفتم یک سری خاطرات شخصی و کاری خود را در قالب کتاب به چاپ برسانم.

 

وی با بیان اینکه این کتاب چندین بار مجوز دریافت کرد و پس از چند روز لغو مجوز شد و در نهایت پس از 12 بار اصلاحیه و حذفیات به چاپ رسید، افزود: از ویژگی های من صراحت لحن و کلام است که در این کتاب هم این ویژگی به چشم می خورد.

 

دکتر مقتدایی، تصریح کرد: معتقدم انقلاب هزینه ای است که یک نسل بابت سکوت و تعلل نسل های ماقبل خود پرداخت می کند و اگر گذشتگان ما در بسیاری از موارد زودتر صحبت می کردند شاید خیلی از وقایع تاریخی صورت نمی گرفت.

 

وی با اشاره به اینکه این کتاب شامل خاطرات پنج سالگی تا مهر 1392 است، اضافه کرد: جلد دوم این کتاب هم از سال 92 تا پایان زمان استانداری من در سال 94 است و بیشتر به موضوعات سیاسی و تحلیل دولت اصلاحات پرداخته شده و در حال حاضر در مرحله ویراستاری است.

 

وی همچنین به تالیف سه کتاب دیگر با موضوع مدیریتی اشاره کرد که مراحل ویراستاری را طی می کنند و ادامه داد: از این کتاب های مدیریتی 2 کتاب خاص مدیران جوان است که سعی کردم تجربیات خود در این چند سال فعالیت در حوزه مدیریت ارائه دهم.

 

نویسنده کتاب «از کودک کار تا استاندار»، خاطر نشان کرد: ما یاد گرفتیم که برای فرزندان خود اموال غیر منقول همچون خانه، زمین، خودرو و مال و... را به ارث بگذاریم ولی هیچ گاه داشته ها و تجربیات خود را انتقال نمی دهیم که باید این نگاه تغییر کند.

 

وی با بیان اینکه نامگذاری این کتاب معنایی دارد، اظهار کرد: در این جمع امثال بنده زیادند و همسن و سال های من کسانی هستند که کودکی را به سختی گذراندند و با کار کردن تجربه کسب کرده اند، از این رو نام کتاب را «از کودک کار تا استاندار» گذاشتم.

 

وی با اشاره به اینکه در این کتاب 2 مطلب وجود دارد که هدف من را مشخص می کند، اذعان داشت: هیچ کودکی نیست که خداوند به او نگاه نکند، این کتاب سراسر امید بوده که او عوامل ساخته شدن است و از ویژگی های همه کسانی که تاریخ ساز شدند این است که امید داشتند.

 

استاندار سابق خوزستان، یاد آور شد: در جامعه کسانی هستند که توانایی این را دارند که از کودکان نیازمند حمایت کنند ولی از این کار غفلت می شود؛ خوشبختانه امروز این نگاه تغییر کرده و خیران فارغ از اینکه نامی از آنها برده شود به انجام حرکت های انسان دوستانه می پردازند.

 

وی با بیان اینکه در خوزستان از گذشتگان مان اطلاعات چندانی در دست نداریم در حالی که افراد تاثیرگذار بسیاری داشتیم که اکنون از دنیا رفته اند و کسی از آنها با خبر نیست و یا مطالب کمی از آنها وجود دارد، عنوان کرد: حیف است مواردی که می تواند جزء تاریخ و میراث ما باشد در جایی ثبت و ضبط نشود.

 

وی فرهنگ سازی و حفظ اصالت را بهترین میراثی دانست که می توان برای فرزندان به ارث گذاشت و تاکید کرد: جامعه ای موفق است که زنده باشد ولی باید توجه کرد که زنده بودن تنها به نفس کشیدن نیست بلکه به بهره مندی و استفاده از افکار و تجربیاتی است که کسب می کنیم.

 

دکتر مقتدایی، در پایان از همه کسانی که تجربه ای دارند خواست آن تجربیات را به رشته تحریر درآورند و به عنوان میراثی ماندگار برای خوزستان ثبت کنند.

 

لازم به ذکر است، قیمت کتاب «از کودک کار تا استاندار» 22 هزار تومان است و درآمد حاصل از فروش آن صرف امور خیریه و کودکان کار خواهد شد.

 

در این مراسم که با حضور جمعی از معاونان استانداری و مدیران استان خوزستان برگزار شد، جمال درویش مدیر روابط عمومی سابق استانداری خوزستان به قرائت چند شعر عاشورایی و بخش هایی از خطبه های حضرت زینب(س) پرداخت و پس از آن محمود رحمانی کارگردان خوزستانی پیرامون عملکرد استاندار سابق خوزستان سخنانی ایراد کرد.

 

کد خبر 579615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha