استفاده از روش های علمی برای آموزش های قرآنی در وزارت بهداشت

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از علمی کردن آموزش های قرآنی در وزارت بهداشت خبر داد و گفت:اجرای این پروژه حوزه قرآن را متحول می کند.

محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و درمان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان با بیان اینکه اعتبار خوبی برای حوزه قرآن در وزارت بهداشت پیش بینی کردیم، گفت: کانون های قرآن و عترت نخستین کانون هایی بودند که شورای مرکزی در وزارت بهداشت و درمان تشکیل دادند. در اولین جلسه با این شورا به آنها گفتیم که هر برنامه قابل قبولی در حوزه قرآن ارایه دهند ما تامین مالی می کنیم ولی به اندازه ای که ما انتظار داشتیم برنامه ای ارایه ندادند لذا بایستی ستاد کانون های قرآن و عترت به آنها کمک کنند تا بتوانند برنامه های قرآنی را در دانشگاه ها اجرا کنند.

 

وی با بیان اینکه آموزش های ما در حوزه قرآن به عنوان زبان دوم علمی نیست، بیان کرد: ما یک پروژه سنگین در این زمینه داریم، هنوز ما یک آموزش کاملا علمی در حوزه قرآن از آن دیدگاه که زبان دوم ما می باشد و بایستی اقتضائات آموزش زبان به لحاظ علمی رعایت شود، نداریم ،در حالی که در کشور انگلیس و فرانسه کتاب هایی وجود دارد که هم زبان و هم فرهنگ آن کشور را انتقال می دهند ولی ما در حوزه قرآن هنوز یک آموزش جامعی نداریم.

 

فراهانی ادامه داد: من برای نخستین بار این پروژه را در وزارت بهداشت و درمان کلید زدم شاید، این وظیفه افراد دیگری بود و ما در وزارت بهداشت و درمان مصرف کننده بودیم. ما این پروژه را حدود یک سال است که شروع کردیم. این پروژه حوزه قرآن را متحول می کند یعنی از روش های کاملا علمی برای آموزش استفاده کردیم.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و درمان در ادامه اظهار کرد: آیاتی که در این آموزش انتخاب شده است ابتدا برای مخاطبان خودمان (گروه پزشکی) و بعد برای قضات یا فرهنگیان که ممکن است آیات دیگری انتخاب شود، این اقدام یک کار استثنایی است، در صورتی که این پروژه اجرایی شود بستر آموزش در وزارت بهداشت فراهم می شود.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر مواد آموزشی ما برای یک متخصص قلب و عروق و یا یک فوق تخصص جذاب نیست در واقع این اقدام برای جذاب کردن فعالیت های قرآنی طراحی شده است.

 

 

کد خبر 579416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha