دانشمندان: علم هر قدر هم که پیشرفت کند، انسان بیش از ۱۳۰ سال عمر نمی‌کند

خبرگزاری شبستان: یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که عمر طبیعی انسان‌ها محدوده مشخصی دارد و بسته به ویژگی‌ها و محدودیت‌های بیولوژیکی، نمی‌تواند از آن محدوده فراتر رود.

 

به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از انتخاب، بر اساس نتایج این تحقیق که روز چهارشنبه در نشریه «نیچر» منتشر شد، طول عمر انسان ثابت است و با پیشرفت علم پزشکی و کاهش مرگ و میر، از آن حد بیشتر نخواهد شد.
 
کارشناسان در این تحقیق با بررسی داده‌های جمعیتی (دموگرافیک) می‌گویند، تعداد سال‌هایی که یک انسان‌ می‌تواند زندگی کند یک سقف طبیعی دارد؛ که البته به دلیل عوامل بیولوژیکی می‌تواند کاهش یابد.
 
به گفته آنها، حتی در صورتی که دانشمندان با پیشرفت علم بتوانند روند پیری را آهسته کنند، باز هم عوامل زیادی هستند که همچنان می‌توانند منجر به مرگ انسان‌ها شوند.
 
یان ویگ، متخصص ژنتیک و یکی از نویسندگان این مقاله پژوهشی، می‌گوید "تردیدی نیست که این روندهای طبیعی و ذاتی پیر شدن در درون انسان‌ها، طول عمر ما را محدود می‌کنند.»
 
به عقیده این استاد کالج پزشکی آلبرت آینستاین در نیویورک، «متغیرهای ژنتیکی بسیار زیادی هستند که می‌توانند اثرات بدی بر روی شما در دوران پیری بگذارند. چه کاری از دستتان بر می‌آید؟ می‌خواهید برای همه آنها دارو بسازید؟»
 
رکورد طولانی‌ترین عمر در اختیار یک زن فرانوسوی به نام ژان کالمان است که در سال ۱۹۹۷ میلادی در ۱۲۲ سالگی درگذشت.
 
بر اساس تحقیق جدیدی که روز گذشته نتایج آن منتشر شد، جمعیت جهان باید ده هزار بار بزرگتر از آنچه که امروز هست باشد تا کسی شانس رسیدن به عمر ۱۲۶ سال را داشته باشد.
 
این نتیجه احتمالا موجب بالا گرفتن این بحث در میان دانشمندان و متخصصان خواهد شد که آیا در این صورت باید از تلاش برای حفاظت از سلامتی انسان‌ها و تحقیق برای کند کردن روند پیری دست برداشت؟
کد خبر 579192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha