به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، عصرگاه گذشته (14 مهر) حجت الاسلام محمد داستانپور نویسنده و محقق حوزه دین و جوانان در جمع دختران گروه فرهنگی فانوس به ایراد سخن پرداخت.
وی با اشاره به اینکه امروزه صرفا هیئتی بودن و رنگ و بوی امام حسین(ع) نداشتن باعث تهدید مکتب اباعبدلله شده است گفت: به گفته روایات ائمه هدی و قرآن، هیئت و جایی که پرچم امام حسین (ع) بر پا باشد بسیار مقدس است و بنابر این لازم است که انسانها از راه هیئت به راه امام حسین (ع) وارد شوند و رنگ وبویی حسینی بگیرند.
استاد داستانپور اظهارداشت: در خاطرات شهیدحاج احمد کاظمی آمده است که وی معتقد بودند مزار شهید حسین خرازی یکی از درب های بهشت است.
وی تاکید کرد : امام حسین (ع) تمامی افراد حاضر در جلسات عزای خود را به دلایل متفاوتی دعوت کرده اند و لازم است در تعامل با امام حسین(ع) با مرام باشیم.
وی افزود: عاشورا هرسال در حال تکرار شدن است، امام حسین(ع) در این عصر و زمان هم مانند روز عاشورا همه مردم را به میدان می آورند و راه صحیح را به تمامی آنها نشان می دهند ولی بعضی از افراد از این دعوت امام حسین(ع) کناره می گیرند.
حجت الاسلام داستانپور پیرو مباحث هفته گذشته افزود: خیر دنیا و آخرت در وقت و مدیریت زمان انسان است، کسانی که زمان بر آنها حاکمیت می کند و تحت سیطره خودشان نیست، نمی توانند تابع امام زمان (عج) باشند و ایشان کسانی را می طلبند که مدیریت بر زمان خود دارند و آن را غنیمت می شمرند.
وی گفت: اولین قدم در مدیریت زمان این این است که اهداف بزرگ و والا و همچنین نقشه راه زندگی داشته باشیم و هدف کلی بشر رسیدن به خداوند یا لقاء الله است.
استاد حوزه یاد آور شد: اکثر ناله های اهل جهنم از به تاخیر انداختن کارهایشان است.
داستانپور تاکید کرد: براساس یک روایت ما می توانیم نقشه راهمان را به چهار قسمت تنظیم کنیم که عبارتند از ارتباط با خدا، ارتباط با خود، ارتباط با دیگران و ارتباط با طبیعت که در ارتباط با خدای متعال ۵ فعالیت می توانیم انجام دهیم که می توان از تفکر و مطالعه، شرکت در جلسات مذهبی، مناجات و نیایش و تضرع، نماز و عبادت، یاری دین خدا_ ارتقای اخلاقی و برطرف کردن عیوب اخلاقی نام برد.
وی در ادامه گفت: در ارتباط با شخص خودمان می توانیم به مسائلی مانند تحصیل،ورزش، نظافت و نظم، نشاط سالم، خواب و استراحت و کسب مهارت های لازم و تمرین آنها بپردازیم و در ارتباط با دیگران مهر و محبت به خرج بدهیم که رمز ایمان است، خدمت به خلق الله بکنیم و صله رحم انجام دهیم که گنجینه ادب است.
این محقق حوزوی در پایان گفت: در تعامل با طبیعت لازم است که به محیط و طبیعت خداوند خدمت کنیم.
نظر شما