امر به معروف و نهی از منکر حلقه گم شده جامعه امروزی

خبرگزاری شبستان:کمرنگ شدن امر به معروف و نهی از منکر، ریختن آب به آسیاب دشمن است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛

امام حسین(علیه السلام)، دومین امام شیعیان، فرزند پیامبر اکرم (صلی علیه و آله) و فرزند امام علی (علیه السلام)، درسال 61 هجری قمری در برابر ناحق قیام کرد.

 

قیام الهی امام حسین(علیه السلام) مظهر نبرد حق بر علیه باطل بود، حفظ ارزش های راستین دین، امر به معروف و نهی از منکر از دیگر اهداف قیام عاشورا بود.

 

در قیام عاشورا امام حسین (علیه السلام)، خانواده وی و یارانش در برابر ظلم و بیداد با خون خود ایستادگی کردند.

 

 

این روزها دنیای استکبار با توطئه های مختلف دسیسه کمرنگ کردن ارزش های اسلامی و دینی در بین جوانان را در سر می پروراند.

 

به یقین نهادینه سازی فرهنگ دینی و احیای اصل ارزشمند امر به معروف و نهی از منکر مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان است.

 

امر به معروف و نهی از منکر را می توان حلقه گم شده در جامعه خواند، این روزها کم نیستند افرادی که از تریبون های مختلف برای تضعیف این جایگاه استفاده می کنند.

 

شبکه های ماهواره ای، برنامه های مختلفی را روزانه  دنبال می کنند که  سبک زندگی غربی را در بین اقشار مختلف مردم رواج دهند، متاسفانه نوع پوشش غربی برخی جوانان در جامعه را باید حاصل توطئه های دشمنان خواند.

 

در فضایی که دشمن از هر فرصتی برای ترویج فرهنگ ابتذال در جامعه بهره می گیرد، به نظر می رسد امر به معروف ونهی از منکر مغفول مانده است.

 

 

امروز حتی نهاد های مجری امر به معروف و نهی از منکر هم گویا برنامه ای مستمر در این حوزه ندارند و در زمینه احیای این فرهنگ غنی غفلت ها مشاهده می شود.

 

در حالی که دشمن قدم به قدم جلو می آید و ارتشی عظیم برای دستیابی به اهداف شوم خود دارد، نبود برنامه ریزی منسجم برای مقابله با اهداف دشمن بسیار خطرناک است.

 

امروز دیگر کمتر کسی از ترس آبروی خود جرات امر به معروف و نهی از منکر دارد، گویا افرادی که حریم ها را می درند، خوی درندگی دارند و برای حفظ ظاهر غربی خود حاضر به بی حرمتی و بی آبرویی هستند.

 

 

برخی نیز با حمله به  گشت های اخلاقی، تلاش دارند این گونه اقدامات را تضعیف کنند و با هر حرکتی برای  رواج بد حجابی، آبی به آسیاب دشمن ریخته می شود.

 

نبود قانونی برای حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، را هم می تواند از عامل های  تضعیف این اصل مهم اجتماعی خواند.

 

برخی دختران جوان و پسران جوان ساعت ها را صرف آرایش صورت خود می کنند به نحویی که گویی روزانه بسیاری از دختران با آرایش عروس بیرون می آیند و با دیدن پوشش های نیمه عریان آنها،  با خود که فکر می کنم، چند سال پیش خانواده ها قانون داشت، پدر به فرزندان مجرد اعلام می کرد فقط برای کارهای اعلام شده به مادر از منزل خارج شوند و تاکید می شد تا قبل از ساعت 17عصر در زمستان و نهایت 18 در تابستان خود را به منزل برسانند.

 

هنگام خارج شدن از منزل پدر، مادر و گاهی دایی و عمو در مورد نوع حجاب و آرایش دختران و مدل موی پسران نظر می دادند و حجب و حیا مورد تاکید والدین بود.

 

 

حجب و حیا، آن روزها معیاری مهم در دوست یابی جوانان، ازدواج و اشتغال بود، از اصالت دم زده می شد، هر خانواده ای مومن تر و با حجب و حیا تر بیشتر مورد احترام جامعه بود.

 

با گذر زمان گویی ارزش های خانواده های تغییر یافت، مادران چادری دخترانی با پوشش عروسکی را در کنار خود دارند، پسران، دختران را به عنوان همسر انتخاب می کنند و مردان در کنار همسران نیمه عریان خود با افتخار راه می روند.

 

جوانانی با هزار نوع آرایش از منزل خارج می شوند و این جوانان گویی، در خانواده دیده نمی شوند، مادران و پدران  بدحجابی  ها را نمی بینند.

 

جوانانی که ساعت ها صرف آرایش می کنند، آیا از مقابل پدر و مادر خود عبور نمی کنند، شاید خانواده های این گونه افراد آنها را نمی بینند، شاید هم جوانان تنهایی به برای خرید به بازار می روند و والدین  نیمه عریانی آنها را نمی بینند.

 

نمی توان تصور کرد، پدری برای  فرزندش لباس نیمه عریان تهیه کند، مادری اجازه دهد دختر جوانش با آرایش عروس ها و نیمه عریان از منزل خارج شود.

 

اگر عریانی را فرهنگ برتر بدانیم، امروز دنیای غرب با باری از فساد اخلاقی و از هم گسیختگی خانوادگی مواجه نبود.

 

حاصل نیمه عریانی جوانان، فروپاشی کانون خانواده ها، افزایش فرزندان طلاق در جامعه و رواج فساد و بی اخلاقی است.

 

 

امر به معروف و نهی از منکر به یقین اول از  خانواده ها شکل می گیرد، پدری که تعصب دارد می تواند، فرزندان سالم تحویل جامعه دهد.

 

امر به معروف و نهی از منکر ناجی مشکلات فرهنگی و آسیب های ناشی از آن است، اگر بستر جامعه برای تقویت این فرهنگ غنی فراهم شود، سلامت به خانواده و جامعه برخواهد گشت.

 

کد خبر 578477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha