فاطمه آلیا، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر وحدت اصولگرایان به خبرنگار شبستان گفت: آن چیزی که مسلم است این است که رمز پیروزی انقلاب اسلامی وحدت است و رمز بقاء ماندگاری و نشاط آن نیز وحدت است و بی دلیل نیست که مقام معظم رهبری مکرراً همگان را به وحدت دعوت می کنند.
وی اظهار کرد: وحدت در همه عرصه ها و حوزه ها مهم است و در انتخابات و به ویژه انتخابات مجلس نهم با توجه به فتنه سال 88 مهمتر است.
آلیا با بیان اینکه برگزاری انتخابات در کشور ما از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است ،بیان کرد: فتنه در سال 88 که با حمایت مادی و معنوی دشمنان انقلاب صورت گرفت انتخابات در کشور ما را هدف قرار داد ،زیرا انتخابات در کشور ما مساله ای مهم است که دشمنان همواره قصد ضربه زدن به نظام از طریق آن را دارند.
وی تصریح کرد: به دلیل اهمیت فوق العاده انتخابات اصولگرایان با هر طیف و سلیقه ای که هستند باید تلاش کنند با ارایه لیست واحد در انتخابات مجلس نهم شرکت کنند.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: اصولگرایان باید تلاش کنند که لیست های متفرقه ندهند و با ارایه یک لیست واحد اگر هم وحدت اکثری ممکن نبود در انتخابات مجلس نهم که جزء شاخصه های مردم سالاری دینی ماست شرکت کنند.
وی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای وحدت اصولگرایان گفت: ما امیدواریم هر چه زودتر وحدت اصولگرایان حول مکتب و مبانی و نه قدرت شکل گیرد.
آلیا ادامه داد: ما وحدت حول قدرت را قبول نداریم و فقط وحدت حول مکتب، مبانی و اصول ارزشمند، تفکر اصولگرایایی، عدالت و ارزشهای دینی را قبول داریم.
وی خاطرنشان کرد: این روزها می بینیم بعضی از کانونهای قدرت و ثروت با مظلوم نمایی تلاش می کنند که با رانت و امتیاز ویژه نمایندگانی را به کمیته وحدت اصولگرایان تحمیل کنند که این موارد باید از سوی بزرگان اصولگرایی مدیریت شود.
نماینده تهران در خانه ملت با بیان اینکه وحدت حول محور قدرت نمی تواند وحدت اصیل باشد، گفت: باید وحدت واقعی یعنی وحدتی که مورد قبول تمامی اقشار جامعه باشد اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به کمیته7+8 در جبهه اصولگرایان، بیان کرد: شاید لازم باشد برای رسیدن به این وحدت کمیته داوری از 7 نفر بیشتر شود و یا اضلاع وحدت که گفته اند باید از 8 نفر باشد از این تعداد بیشتر شود پس ما نباید وحدت را محدود به احزاب حاضر در جریان اصولگرایی کنیم.
آلیا با تاکید بر پایبندی خود به احزاب خاطرنشان کرد: تمام مردم جامعه عضو احزاب نیستند و تنها عده محدودی عضو احزاب هستند و نظام انتخابات ما که نظام حزبی نیست که ما بگوییم سازوکار وحدت باید مسئولین احزاب باشد.
وی گفت: فکر می کنم برای رسیدن به وحدت واقعی باید بزرگانی که الان برای ایجاد وحدت پیشقدم هستند به مطالبات مردم و جامعه توجه کنند زیرا مردم می خواهند وحدت حول مکتب و نه قدرت شکل گیرد.
پایان پیام/
نظر شما