امروز وظیفه داریم یزیدیان زمان را بشناسیم

خبرگزاری شبستان: یک استاد حوزه عملیه تبریز گفت: امروز وظیفه داریم یزدیان زمان را بشناسیم و خود را به جبهه امام حسین(علیه السلام) برسانیم، تاریخ نشان داده اگر از قافله عاشورا عقب بمانیم، جز خسران چیزی عاید ما نخواهد شد.

حجت الاسلام محمود معرفت، استاد حوزه علمیه تبریز، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با تاکید بر اینکه هدف نهایی از گریه بر مصائب اهل بیت باید کسب معارف الهی باشد، اظهار داشت: عزاداری و ذکر مصیبت باید توأم با شناخت و معرفت نسبت به قیام مکتب اهل بیت باشد.

 

وی بر ضرورت رعایت آداب عزاداری تاکید کرد و افزود: عزاداری های طولانی موجب تقرب بیشتر نشده و موجب اذیت مردم می شوند، باید دقت شود که عزاداری ها به شکل صحیح، سنتی و شایسته برگزار شوند.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه آموزه های قیام عاشورا و مکتب اباعبدالله الحسین(علیه السلام) در هر زمان عبرت برای بشریت دارد، خاطرنشان کرد: امروز وظیفه داریم یزدیان زمان را بشناسیم و خود را به جبهه امام حسین(علیه السلام) برسانیم، تاریخ نشان داده اگر از قافله عاشورا عقب بمانیم، جز خسران چیزی عاید ما نخواهد شد.

 

حجت الاسلام معرفت با اشاره به اینکه تمام عزاداری ها و مجالس روضه در ماه محرم، باید با انگیزه درس گرفتن و عبرت گیری از عاشورا باشد، افزود: شهرت‌ طلبی جایی در مجالس مذهبی ندارد، اگر با خلوص نیت در چنین محافلی حاضر نشویم عزاداری ‌ها مقبول درگاه الهی نخواهد بود.

 

این استاد حوزه علمیه تبریز با تشریح اهداف قیام حضرت سیدالشهدا(علیهم السلام) اظهار داشت: عده‌ای انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه نهاد یا اشخاص خاص می دانند، در حالی ‌که حضرت اباعبدالله جان خود و اهل بیت رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) را در راه ادای این فریضه واجب الهی فدا کرد.

 

وی افزود: در فرهنگ اسلام و منطق عاشورایی و قرآنی، بهترین جامعه و امت، جامعه ای است که امر به معروف و نهی از منکر در آن زنده و جریان داشته باشد و در مقابل باید دانست که بی تفاوتی مردم نسبت به این فریضه مهم دینی عامل بزرگ نابودی ملت ها در گذشته و حال بوده است.

 

حجت الاسلام معرفت عدم سازش با ظالمان را از دیگر عبرت های قیام عاشورا دانست و گفت: در مکتب سیدالشهدا(علیهم السلام) مصلحت‌اندیشی در مقابل ظالم جایی ندارد، چطور ممکن است دشمنی که چهره واقعی خود را بارها نمایان کرده در لباس دوست خودنمایی کند و برخی مسئولان نسبت به گذشته این ظالم و مستکبر بی تفاوت باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه عزت و آزادگی و مقابله با ظلم و تحریف اسلام درس بزرگ عاشوراست، تصریح کرد: اگر حضرت سیدالشهدا(علیهم السلام) قیام کرد تا دین رسول الله احیا شود، حضرت زینب(سلام الله علیها) نیز پیام این نهضت بزرگ تاریخی به گوش بشریت رساند، امروز نیز همه ما رسالت زیبنی در برابر رواج منکرات بر عهده داریم.

 

این استاد حوزه علمیه تبریز با بیان اینکه امام حسین(علیه السلام) به شهادت رسید تا کلمه توحید را اعتلاء بخشد و از انحراف دین مبین اسلام جلوگیری کند، افزود: هدف امروز دشمنان اسلام و تشیع، انحراف در اعتقادات، بدعت در سنت ‌های عزاداری و خرافه‌ گری در چنین ایامی است که باید مراقب رفتارهایی که دور از شأن اهل بیت است، باشیم.

 

حجت الاسلام معرفت تاکید کرد: امام حسین(علیه السلام) نماز را سر پا نگهداشت و با وجود یاران اندک حتی حاضر نشد در خاکریز تل زینبیه نماز اقامه کند تا از تیرهای دشمن نیز در امان بماند.

 

وی همچنین عنوان کرد: عاشورا مكتبی است كه در دل فرهنگ اسلام و مكتب اسلام به ‌وجود آمده و تبدیل به یک فرهنگ شده، این فرهنگ دارای ابعاد مختلفی است كه می‌ تواند به مخاطبین خود و به همه انسان‌ ها پیام ‌های لازم را ارائه كند.

 

استاد حوزه علمیه تبریز با بیان اینکه عاشورا دارای ابعاد مختلفی چون اجتماعی، سیاسی، حماسی، عاطفی و احساسی و بعد عرفانی است، خاطرنشان کرد: هرچه شناخت انسان نسبت به حادثه كربلا و عاشورا بیشتر و عمیق ‌تر و منطقی ‌تر باشد، آگاهی بیشتری برای الگوگیری و در نتیجه برای عملی كردن در زندگی انسان ‌ها دارد.

کد خبر 578429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha