بزرگترین جریان تبلیغی که روح ایمان را به جامعه تزریق می‌کند فرهنگ عاشورا است

خبرگزاری شبستان:مدیر کل ادره تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در محرم امسال بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ مبلغ در استان فعالیت می کنند، افزود: بزرگترین جریان تبلیغی که روح ایمان را به جامعه تزریق می‌کند فرهنگ عاشورا است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید محمود مرویان حسینی مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در نشست خبری تشریح برنامه‌های محرم ابراز کرد: بزرگترین جریان تبلیغی در اسلام که روح ایمان را به جامعه تزریق می‌کند، فرهنگ عاشورا است و ما در این ایام، فرصت خوبی برای تبیین مسیر حق از باطل، معرفی جریان اصیل اسلام و افشای جریان انحرافی از آن را داریم.

 

وی با بیان اینکه عزاداری مردم در ایام محرم و صفر، بزرگترین نمایش در معرفی محبت بشر به اهل‌بیت(ع) است، ادامه داد: گسترش همگرایی مسلمانان و بیان رسالت‌های عاشورایی، از اهدافی است که ما باید به آن بپردازیم و در این مسیر از ظرفیت تکایا، حسینیه‌ها و مساجد که جلوه شکوه، عزت و عشق به امام حسین(ع) است، استفاده کنیم.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: در محرم امسال بیش از پنج هزار و ۵۰۰ مبلغ مذهبی فعالیتهای مجالس حسینی را در این استان پشتیبانی می‌کنند.

 

حجت‌الاسلام مرویان حسینی ادامه داد: از این تعداد سه هزار و ۱۲۰ نفر توسط اداره کل تبلیغات اسلامی به مراکز جمعیتی در شهرها و روستاها اعزام می شوند و دو هزار و ۵۰۰ نفر در کسوت ائمه جماعات مساجد، ادارات و مدارس فعالیتهای تبلیغی را انجام می دهند.

 

وی با بیان اینکه به این تعداد باید مسئولان هیئات مذهبی و مداحان را نیز اضافه کرد، گفت: با توجه به آماری که از تمرکز جلسات عزاداری در مساجد داریم، مهمترین پایگاه‌های خود را این اماکن مقدس قرار دادیم.

 

وی با بیان اینکه پنج هزار هیئت مذهبی با مجوز رسمی در سراسر استان خراسان رضوی فعالیت دارند، اضافه کرد: گسترده‌ترین شبکه مردمی فعال در سطح کشور، هیئات مذهبی هستند که همواره پشتیبان راه ولایت و امامت و محلی مناسب برای تشریح معارف تشیع بوده‌اند و ما سعی کردیم تا با برگزاری حدود ۵۰ همایش در سطح استان، بر میزان اثرگذاری فعالیت‌های تبلیغی، کم کردن آسیب‌ها و هماهنگ شدن هر چه بیشتر این فعالیت‌ها بیافزاییم.

 

حجت‌الاسلام مرویان با اشاره به تلاش هیئات مذهبی در استفاده از سرمایه‌های مادی و معنوی خود در فرهنگ‌سازی برای جامعه اسلامی گفت: مدافعان حرمی که امروز برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، در این مسیر حرکت می‌کنند، برخاسته از همین هیئات مذهبی هستند.

 

وی با اشاره به نظارت‌ها بر محافل مذهبی در ایام محرم و صفر افزود: سازمان تبلیغات اسلامی و نهاد‌های مربوطه در تلاش‌اند تا با حمایت و نظارت دقیق، این ظرفیت تبلیغی بزرگ اسلام که مورد توجه جریانات انحرافی است، در مسیر درست باشد و با تذکرات صورت گرفته، فعالیت‌های خارج از چهار چوب اصلاح شود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه ۴۰ درصد از هیئات مذهبی، فعالیت‌های قرآنی را در برنامه اجرایی مراسمات خود قرار می‌دهند، افزود: در سنوات گذشته ما از اساتید برتر قرآن استان دعوت کردیم تا با تلاوت‌های فاخر خود در محافل مذهبی محرم، آغاز کننده مراسم عزاداری باشند و البته این اقدام با همکاری خوب این عزیزان به خوبی انجام شد و سعی داریم تا چنین برنامه‌های قرآنی را در سطح هیئات گسترش دهیم.

 

وی ادامه داد: دیگر فعالیت قرآنی مورد توجه در این ایام برای هیئت‌های مذهبی و محافل عزاداری، ارائه محتوای قرآنی در ضمن سخنرانی‌ها و خطابه‌های واعظان است که موجب گسترش معارف قرآن شده و جلوه‌ای از وحدت قرآن و اهل‌بیت(ع) را به نمایش می‌گذارد.

 

وی تصریح کرد: تبیین معارف قرآنی در مراسم عزادرای سبب کاهش رفتارهای سوء اجتماعی و تحقق شعار امسال که همان «امام حسین(ع)، الگوی رحمت، عزت و مقاوت» است را در پی دارد.

 

حجت‌الاسلام مرویان حسینی بیان کرد: تقریباً در هیچ هیئت مذهبی ثبت شده‌ای فعالیت آسیب‌زا مشاهده نمی‌شود و تلاش داریم تا با تذکرات خود به هیئات غیر رسمی، از برخی رفتارهای موهن نظیر قمه‌زنی که در واقع حرکت در مسیر تشیع انگلیسی و خواسته جریان استکبار و صهیونیست است، جلوگیری کنیم.

 

وی در پایان با اشاره به نامگذاری دهه اول محرم به‌عنوان دهه امر به معروف و نهی از منکر افزود: با نگاه جامع به امر به معروف و نهی از منکر سعی در برطرف کردن مسائل اجتماعی جامعه خود داریم و در این راستا بسته‌های محتوایی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی متداول سطح جامعه را به مبلغان خود در این ایام تحویل دادیم که گامی در عرصه خدمت اجتماعی به عزاداران حسینی باشد.

کد خبر 578305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha