به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر مهدی ناظمی اردکانی رئیس کمیته علمی چهارمین دوسالانه همایش و جشنواره ارتقای کیفیت محصولات و فعالیت های فرهنگی در نشست خبری این همایش گفت: در زمینه تولید کالاهای صنعتی استانداردهایی ملی و جهانی وجود دارد اما از آن جا که رسالت نظام اسلامی رسالتی فرهنگی است، می کوشیم تا نظر مسئولان و صاحبنظران را به اهمیت کیفیت محصولات و فعالیت های فرهنگی جلب کنیم.
وی ادامه داد: از نخستین دوره دوسالانه تاکنون، آگاهی نهادهای فرهنگی درباره مفاهیم و اهداف دوسالانه و ایجاد تحرک در آن ها در جهت تولید محتوا مورد نظر ما بوده است.
ناظمی اردکانی همچنین افزود: قرار است در چهارمین دوره دوسالانه دستگاه ها دستاوردها و تجربیات خود را هرچه بهتر و بیشتر مطرح کنند تا بتوانیم این دستاوردها را از طریق رسانه ها معرفی کنیم.
رئیس کمیته علمی همایش و جشنواره در بخش دیگری از سخنان خود سینما، کتاب کودک، پوشش، بازی رایانه ای، اسباب بازی و معماری را موضوعات مورد توجه این دوسالانه دانست و افزود: بررسی مفاهیم و معانی ارتقای فرهنگی، حرکت از مفاهیم به سوی نگاه کاربردی، بررسی نقاط قوت و ضعف فعایت های صورت گرفته، بهره از جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی و تعیین مصادیق و شاخصه های تولید کالای فرهنگی محورهای دوسالانه خواهند بود.
وی با ذکر مثالی درباره چگونگی تعیین شاخصه ها و مصادیق محصول فرهنگی قابل قبول اشاره کرد و گفت: مثلا در زمینه کتاب کودک ابتدا کتاب ها را بر اساس نظر صاحب نظران دسته بندی می کنیم و سپس برای هر گونه معیار تعیین می کنیم.
ناظمی در پاسخ به پرسش شبستان درباره تاثیر ضعف صنعت در کیفیت محصولات فرهنگی و راهکار همایش برای این معضل گفت: فرآیند تولید الآن مد نظر ما نیست و فعلا خروجی موجود را بررسی می کنیم.
وی افزود: در حال حاضر به دنبال تعیین شاخصه ها هستیم که در صورت موفقیت در این زمینه باید به سراغ روند تولید هم برویم.
نظر شما