به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حسین نوشآبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد گفت: همیشه نفوذ تفکرات بین دینی فرهنگ دینی ما را تهدید می کند و امروز نیز با این افکار نادرست مواجه هستیم چه در داخل کشور که برخی افراد با روشهای افراطی و تفریطی حقیقت دین را دچار چالش می کند و چه در خارج از کشور با گروههای افراطی مواجه هستیم که قصد دارند فرهنگ دینی ما را تهدید کنند.
وی با بیان اینکه هر کس در جایگاه مدیریتی قرار می گیرد باید تلاش می کند که اندیشه های درست و ناب را به جامعه تزریق کند گفت: در بحث پدافند غیرعامل اعتقاد داریم که همه حوزه ها باید درگیر این موضوع شوند و این بحث را با این نگاه در حوزه فرهنگ مورد توجه قرار میدهیم.
وی با بیان اینکه بحث پدافند غیرعامل باید ناظر به سه حوزه امنیت، ایمنی و پایداری باشد گفت: بحث امنیت ناظر بر محتوا، بحث ایمنی مبتنی بر حفاظتهای فیزیکی و همچنین بحث پایداری ناظر بر استمرار زیرساختهاست.
معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد تاکید کرد: امروز وقتی بحث امنیت ملی در جامعه مطرح می شود یعنی شرایطی که به وجود می آید ارزشهای فرهنگی کشور را مورد تهدید جدی قرار ندهد و هیچ احساس خطری برای کسی به وجود نیاید.
وی با تاکید بر اینکه پدافند غیرعامل باید به دنبال این باشد که سامانه های دشمن را بر فضاهای مختلف سست و بی پایدار کند و ضریب خطر آنها را کم کند گفت: قطعاًتوجه به مردم به عنوان محور توسعه و تلاش برای برقراری زمینه های مشارکت می تواند ما را به بحث پدافند غیرعامل برساند.
نوش ابادی گفت: در برنامه ششم توسعه که دارای 80 بند است ان چیزی که سیاستهای کلی مبتنی بر آن است سه اصل اقتصاد مقاومتی، پیشتازی در عرصه علم و فناوری و تعالی و مقاوم سازی فرهنگی است.
وی ادامه داد: مقاوم سازی فرهنگی یعنی پیشگیری از نفوذ دشمن و تلاش برای تبیین ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس و ارایه و ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی و همچنین تلاش برای اجرای اصلاح الگوی مصرف است.
وی تاکید کرد: مقاوم سازی فرهنگی یعنی اجرای نقشه فرهنگی کشور و همچنین به معنای حضور موثر نهادهای فرهنگی غیردولتی و دولتی در فضای مجازی برای مقابله با تهدیدات است.
وی با تاکید بر اینکه مقاوم سازی فرهنگی یعنی توجه ویژه به توسعه تعالی و هویتهای فرهنگ ایرانی و اسلامی گفت: مقام معظم رهبری بر این مساله تاکید دارند که باید آفند دشمن را بشناسیم و در مقابلش اقدام کنیم چرا که مقدمه براندازی و تهدید نرم از همین ابزارها شروع می شود و در این زمینه باید اقدامات افندی شناسایی شود.
نظر شما