به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام سید طه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کشور امروز(۱۰ مهر) در مراسم اختتامیه جشنواره آشتی با طبیعت که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت برگزار شد اظهار کرد: تولید انرژی امروز یکی از مهمترین مقوله های دنیاست که ایران جز کشورهای برتر در این خصوص محسوب می شود.
وی با بیان اینکه توسعه علمی یکی از مهمترین مقوله های خضوع دنیا در برابر ایران است گفت: در این بین حفاظت از محیط زیست مهمترین مقوله ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام هاشمی با اشاره به تاکید دین اسلام به حفاظت از ارزش های دینی، محیطی و سبک زندگی افزود: باید جوهره دین اسلام را به دانشجویان انتقال داد و مراقب باشید از جوهره دین دوری نکنید.
وی با تاکید بر پرداختن به عمق مسائل فرهنگی در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: تغییر در نگاه، محتوا و روش ها مورد توجه قرار گیرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: تغییر در محتوا موجب جذاب شدن برنامه ها خواهد شد، بنابراین برنامه ها بر اساس نیاز مخاطب طراحی شود.
وی گفت: اگر برنامه فرهنگی جاذبه خاص نداشته باشد، مخاطب هم نخواهد داشت.
حجت الاسلام هاشمی اذعان کرد: برنامه های فرهنگی سبک زندگی و مدرن اسلامی بنابر نیاز روز ارائه شود.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون ۲۰ همایش سبک زندگی اسلامی در دانشگاه های آزاد سراسر کشور برگزار شده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کشور به گرایش نسل جدید به ماهواره ها به دلیل مدرن بودن و جذابیت کاذبش اشاره و تصریح کرد: برنامه های فرهنگی ایران هم باید با توجه به الگوگیری از ائمه اطهار(علیهم السلام)، مسایل روز و مدرن را به نسل جدید انتقال دهد.
وی با تاکید بر رویکرد جامعه محوری دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: بهره گیری از علوم قرآنی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی از دیگر مباحثی است که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام هاشمی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی های فرهنگی بر اساس توجه به مخاطبین و مسایل روز طراحی شود.
علیرضا امیر تیموری، رئیس داتشگاه آزاد اسلامی رشت هم در این مراسم با بیان اینکه طبیعت یکی از مقوله های مهم حیات بشری است گفت: جشنواره آشتی با طبیعت مهمترین حشنواره در حفاظت از محیط زیست است.
وی با بیان اینکه ما موظف هستیم مانند گذشتگان در نگهداری محیط زیست کوشا باشیم خاطرنشان کرد: تقویت ایده همزیستی مسالمت آمیز با طبیعت و افزایش فرهنگ زیست محیطی در جامعه، ارائه راهکارهایی جهت حفاظت از محیط زیست، تببین فرهنگ آشتی با طبیعت و نفی آلودگی زیست محیطی از منظر قانون اساسی از اهداف این جشنواره است.
امیرتیموری کاشت گونه های گیاهی در چهار هزار هکتار زمین استان را یکی از برنامه های این جشنواره دانست و گفت: برگزاری ۴۸ اردوی زیست محیطی، پاک سازی محیط زیست، بقاع متبرکه و سواحل دریای خزر از دیگر برنامه جشنواره آشتی با طبیعت در گیلان بود.
وی با بیان اینکه صلح و دوستی با محیط زیست پیام جشنواره بود خاطرنشان کرد: بهره گیری از روش های علمی یکی از راهکارهای مقابله با معضلات محیط زیست است.
گفتنی است، در پایان مراسم از برگزیدگان جشنواره آشتی باطبیعت تجلیل شد.
نظر شما