به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري شبستان به مشهد مقدس: دکتر محمد مهدی بحرالعلوم در مراسم اختتامیه بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که صبح روز جمعه با حضور دکترمحمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی این وزارتخانه و مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد خاطرنشان کرد: حضور ۱۲ هزار دانشجو، ۱۲ هزار کارمند و هزار استاد از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در این رویداد بزرگ قرآنی و رقابت آنها در۸ بخش متشکل از ۳۸ رشته نشان از گستردگی این جشنواره بود.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله نهایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت به میزبانی مشهد ۲۲۶ نفر منتخبین گروه های اساتید، کارکنان و دانشجویان در رشته های مختلف طی سه روز اخیر معرفی و با اهدای لوح تقدیر و جوایزی از آنها قدردانی به عمل آمد.
بحرالعلوم ابراز امیدواری کرد بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که سال آینده به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود با سطح کیفی و کمی بهتری برگزار شد.
وی اظهار داشت: انشالله مقدمات برنامه ریزی این جشنواره به میزبانی شیراز را بعد از ایام ماه محرم با ثبت نام در رشته های مختلف و متنوع آغاز خواهیم کرد و تلاش خواهیم کرد نرخ مشارکت ۶۷ درصدی را افزایش دهیم و شمار شرکت کنندگان در جشنواره را از ۲۵ هزار نفر به ۵۰ هزار نفر ارتقاء دهیم و این مهم ایجاد نخواهد شد مگر با تلاش شما مسوولان، پرچمداران قرآن و حافظان و خدمات قرآنی؛ به هرحال وظیفه همه ما این است که برای ترویج و تبلیغ فعالیت های قرآنی تلاش کنیم.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت ضمن تشکر از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل میزبانی شایسته و درخور تحسین و همه دست اندرکاران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به خاطر برگزاری مرحله دانشگاهی، گفت:همکارانمان در ستاد وزارت بهداشت، مرکز قرآن و عترت و اداره کل فرهگی دانشگاه میزبان به خوبی توانستند زمینه لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره را فراهم کنند.
بحرالعلوم با بیان اینکه برگزاری جشنواره های قرآنی امری لازم است اما کافی نیست، خاطرنشان کرد: مسابقات قرآنی بخش کوچکی از فعالیت های قرآنی است و بر همه لازم است قرآن را نه صرفا به عنوان کتاب مسابقه قلمداد کنیم بلکه باید این کتاب آسمانی را در زندگی شخصی و اجتماعی خود پیاده کنیم و از آن الگو بگیریم.
بحرالعلوم افزود: مرکز قرآن و عترت برای برنامه ۵ ساله آینده وزارت بهداشت، ۱۸ برنامه در حوزه های آموزشی، پژوهشی، تبلیغی تدوین و به تصویب رسانده است و همه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آن را دریافت کرده اند. این برنامه ها در سال ۹۵ به همه دانشگاه ها ابلاغ شده و سعی شده جامع نگری در فضاهای قرآنی در این برنامه ها لحاظ شود.
بحرالعلوم در پایان از همه کارشناسان قرآنی، دبیران کانون های قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی و فعالان قرآنی درخواست کرد این برنامه های ابلاغی را به عنوان یک سند چشم انداز پیگیری کنند و آن را به مرحله انجام برسانند.
بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، از روز سه شنبه ۶ مهرماه در مشهد مقدس با حضور بیش از یکهزار نفر از برگزیدگان مراحل استانی و کشور در مشهد مقدس آغاز شد، صبح امروز جمعه به کار خود پایان داد.
نظر شما