پرونده همایش ملی «سلامت از دیدگاه قرآن کریم» بسته شد

خبرگزاری شبستان: همایش ملی «سلامت از دیدگاه قرآن کریم» با معرفی مقالات برتر و با برگزاری آئین اختتامیه به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی؛ دکتر علی منتظری، دبیر علمی همایش ملی سلامت از دیدگاه قرآن کریم و رئیس پژوهشکده بهداشت جهاد دانشگاهی در آئین اختتامیه این همایش که شامگاه (8 مهر) برگزار شد، گفت: امروز دشمن و فرهنگ غرب با هجمه‌های زیادی وارد میدان شده است و ما برای مقابله با این هجمه‌ها باید با ارائه کارهای جذاب وارد صحنه شویم.

 

وی با اشاره به اینکه 200 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد، افزود: بعد از بررسی‌های به عمل آمده 96 مقاله پذیرفته شد.

 

دبیر علمی همایش ملی سلامت از دیدگاه قرآن کریم ابزار امیدواری کرد تا این قدم‌های کوچکی که در عرصه این علوم برداشت شده در آینده عمق بیشتری بگیرد.

 

منتظری اظهارداشت: جهاددانشگاهی همیشه این افتخار را داشته است که بتواند بستر نقش آفرینی به دانشجویان مساعدت کند تا استعدادها و خلاقیت‌های آنان  ظهور و بروز یابد.

 

وی توضیح داد: در سال 64 برای اولین بار مسابقات سراسری قرآنی دانشجویان را طراحی کردیم که بعد از انقلاب فرهنگی نوای قرآن برای اولین بار در دانشگاه‌ها طنین‌انداز شد و جوش و خروشی در دانشگاه‌ها به وجود آمد.

 

رئیس پژوهشکده بهداشت جهاد دانشگاهی بیان کرد: با برگزاری مسابقات قرآنی دانشجویان سراسر کشور دبیرخانه دائمی آن ایجاد شد و سپس این فعالیت‌ها گسترش یافت و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشجویان کشور تشکیل شد اما فقط به این امر بسنده نکردیم و توانستیم با مشارکت وزارت علوم این مسابقات را در سایر دانشگاه‌ها گسترش دهیم.

 

منتظری تصریح کرد: در گام‌های بعدی مسابقات قرآنی جهان اسلام را هر دو سال برگزار کردیم که تاکنون پنج دوره از آن برگزار شده است.

 

احسان عباسی، سرپرست جهاد دانشگاهی و  رئیس همایش ملی سلامت از دیدگاه قران کریم هم در ادامه این مراسم گفت: بدون شک تمسک به آموزه‌های قرانی پاسخگوی دغدغه های بشر است.

 

 وی افزود: قرآن کریم آثار زیادی در ابعاد مختلف زندگی دارد که موجب به وجود آمدن زندگی سالم و شاد برای بشر می‌شود.

 

وی ادامه داد: به طور قطع سلامتی از ابعاد مختلف، از اهداف قرآن کریم و برای برون‌رفت از بن‌بست است.

 

عباسی اظهار کرد: این همایش یک رویداد علمی و فرصت مناسبی برای همکاری و همراهی دانشجویان است.

 

وی با اشاره به اینکه قرآن کریم به بهزیستی افراد توجه ویژه دارد، بیان کرد: این همایش فرصتی مناسب برای برگزاری  چهار پنل تخصصی و سه کارگاه ایجاد کرد تا یک هزار و 500 نفر ساعت از مطالب قرآن را ارائه و فرصت بهره‌گیری از آن برای افراد ایجاد شود.

 

حجت‌الاسلام رضایی اصفهانی، عضو هیات علمی جامعه المصطفی قم هم در ادامه این مراسم گفت: در بحث سلامت از دیدگاه قرآن مطالبی زیادی بیان شده که هنوز ارائه نشده است.

 

وی افزود: متاسفانه ما سلامت را محدود به تولد تا مرگ کرده ایم این در حالیست که سلامتی از دیدگاه قرآن کریم فقط به سلامت دنیوی ختم نمی‌شود و به سلامت اخروی نیز ختم می‌شود.

 

عضو هیات علمی جامعه المصطفی قم از پژوهشگران و محققان درخواست کرد تا قرآن را مطالعه و تحقیق کنند و حرف‌هایی جدید برای مردم به ارمغان بیاورند.

 

وی با اشاره به اینکه در بحث روش شناسی قرآن کریم نقص‌هایی وجود دارد، تصریح کرد: مشکل اصلی در این است که ارتباط بین مکان‌هایی همچون دانشگاه با حوزه وجود ندارد و به صورت جزیره‌ای عمل می‌شود.

 

رضایی اصفهانی تاکید کرد: قم، جهاد دانشگاهی، وزارت بهداشت هر یک به روش خود امر تحقیق و پژوهش را در حوزه قرآن را انجام می دهند در حالی که حلقه ارتباطی میان آن ها وجود ندارد.

 

وی بر هم افزایی، تبادل ارتباطات و انتقال تجربیات میان این نهادها تاکید کرد و گفت: این هم افزایی موجب ایجاد جهش و رونق در مطالعات جنبه‌های مختلف قرآن کریم می‌شود.

 

همایش ملی سلامت از دیدگاه قرآن کریم که از هفتم مهر آغاز به کار کرده بود با معرفی و تجلیل از مقالات برتر به کار خود پایان داد.

 

 

کد خبر 577414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha