راه آهن اینچه برون باید تبدیل به ارزش افزوده شود

خبرگزاری شبستان: استاندار گلستان گفت: با توجه به اینکه در شروع کار دولت تدبیر و امید ۲۶ درصد ازکار راه آهن اینچه برون باقی مانده بود میزان ۷۶ میلیارد تومان هزینه کرد که باید تبدیل به ارزش افزوده شود و ریل عریض باید اجرا شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حسن صادقلو، استاندار گلستان، شب گذشته (8 مهر) در کارگروه اقتصاد مقاومتی گلستان  با اشاره به اینکه منابع استان نسبت به مصارف بسیار فاصله دارد، گفت: 199 درصد منابع ما از مصارف ما بیشتر بوده است.

 

وی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا پشتیبان تهسیلات باشد و افزود: اگر این پشتیبانی ها صورت گیرد استان می تواند در راستای توسعه  گام بردارد.

 

صادقلو با بیان اینکه مهمترین مشکل هزینه های تولید است، اظهارداشت: اکنون تولید کنندگان ما معتقدند که که هزینه های تولید را خود دولت کاهش دهد.

 

استاندار گلستان با اشاره به اینکه  استان دارای 49 درصد جمعیت روستایی است، تصریح کرد: آمارهای غیر رسمی جمعیت روستایی ما بر اساس یک گمانه زنی 47.7 درصد است که این جمعیت در توسعه استان نقش بسیار مهمی دارد.

 

وی با بیان اینکه گلستان دارای بیش از هزار روستا است، گفت: بحث توسعه روستایی با درآمد پایدار و فناوری روز با ایجاد بنگاه اقتصادزایی باید مورد توجه قرار دهیم.  

 

صادقلو در خصوص بحث میگو در استان، افزود: با توجه به ظرفیت های که در استان وجود دارد می تواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند.

 

وی اظهارداشت: در بخش خاویار و میگو گلستان نیازمند به زیر ساخت است که در این بخش نیازمند به پشتیبانی هستیم که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

استاندار گلستان با اشاره به اینکه ما می خواهیم از ظرفیت دولت برای منطقه آزاد در مجلس استفاده شود، تصریح کرد: رئیس جمهور در سفر خود به استان گلستان قول منطقه آزاد را داد که باید به سرمنزل مقصود خود برسد  اما بستگی به شرایط نهایی دارد که می طلبد از جاذبه دولت استفاده شود.

 

وی در خصوص بحث  ریلی، گفت: با توجه به اینکه 26 درصد از راه آهن اینچه برون باقی مانده بود دولت تدبیر و امید بالغ بر 76 میلیارد تومان هزینه کرد که باید تبدیل به ارزش افزوده شود و ریل عریض باید اجرا شود در غیر این صورت ترکمنستان بیشتر استفاده خواهد کرد.

 

صادقلو افزود: استان گلستان در بحث پنبه از رتبه اول برخوردار بود که 165 هزار هکتار پنبه کاری انجام می شد اکنون 36 واحد پنبه پاکنی در استان تعطیل شد که جای آن را برنج گرفته است که اگر پنبه به استان برگردد می توان شاهد اتفاقات خوبی در سطح استان باشیم.

 

کد خبر 577398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha