استقرار پزشک خانواده در شهرهای زیر ۵۰ هزارنفر/طراحی مدلی برای معطوف کردن هزینه های درمان به  حوزه بهداشت

خبرگزاری شبستان: استاندار کرمان تأکید کرد: با سرمایه گذاری برای پیشگیری، بسیاری از هزینه های درمان کاهش می یابد؛ مدلی تعریف کنیم که هزینه درمان به سمت حوزه بهداشت برود و مردم از این حوزه خدمات بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدجواد کبیر، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، عصر(۷مهر)در دیدار با استاندار کرمان با بیان اینکه کار دولت در بیمه رایگان همگانی بزرگ بود اما خیلی تبلیغ نشد؛ افزود: مشکلی که داریم در تجمیع منابع است و باید به نظام خریدار و پرداخت کننده واحد برسیم.



وی با بیان اینکه در کشور ما با توجه به تولید ناخالص ملی بدترین نوع مدیریت منابع و بدترین نوع نظام پرداخت ها را داریم؛ گفت: در استان کرمان یک میلیون و 800 هزار نفر بیمه سلامت هستند که یک میلیون و 500 هزار نفر از سوی دولت به صورت رایگان بیمه شده‌اند و 200 هزار نفر، بیمه همگانی سلامت هستند.

 


کبیر با بیان اینکه بضاعت خیلی خوب و تیم فنی خوبی در علوم پزشکی استان کرمان وجود دارد و بیمه استان هم همکاری خوبی با آنها دارد؛ بیان داشت: اینجا را یکی از قطب های کارهای مطالعاتی مطرح کردیم و این فضا را در کشور ایجاد کردیم که چند پروژه را در این استان انجام دهیم.

 

 

وی با تأکید بر اینکه شهرهای زیر 50 هزار نفر را برای پزشک خانواده و طرح های توسعه سلامت مد نظر داریم؛ ادامه داد: در 4 شهرستان شما این طرح ها انجام می شود و با توجه به اقلیم های خاص و گسترگی جعرافیایی کرمان، این استان می تواند یک نمونه در مراقبت های ویژه برای کشور باشد.

 


مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران خاطرنشان کرد: سند درمان کشور را علوم پزشکی کرمان تدوین کرده و باید کارگروهی که خروجی های مشخص ارائه کند، تشکیل شود و آمادگی داریم مدلی برای کشور ایجاد کنیم و به دلیل کارکرد استان 14 تا 15 میلیارد تومان در اولویت کاری خود قرار دادیم.





علیرضا رزم حسینی، استاندار هم در این نشست با تصریح به اینکه طرح تحول سلامت کاری بود که در دولت تدبیر و امید خوب انجام شد؛ اظهار داشت: دولت قصد بر پایداری خدمات دارد و اگر بتوانیم در بهداشت هم کارهای خوبی برای کاهش هزینه های درمان بدهیم خوب است.

 


وی در این باره توضیح داد: با سرمایه گذاری برای پیشگیری، بسیاری از هزینه های درمان کاهش می یابد؛ مدلی تعریف کنیم که هزینه درمان به سمت حوزه بهداشت برود و مردم از این حوزه خدمات بگیرند زیرا سرانه مصرف دارو در ایران خیلی بالا است؛ اولین اقدام پزشک خانواده این است که تشخیص دهد بیمار به چه پزشک متخصصی مراجعه کند.

 


نماینده عالی دولت در استان کرمان با اشاره به بدهی حدود 220 میلیارد تومانی بیمه سلامت استان، خواستار توجه ویژه مسئولین بیمه در تهران به این موضوع شد.
 

 

 
 
کد خبر 577203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha