حجت الاسلام حسین رفیعی پور، یک کارشناس اقتصاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، درباره رابطه بانکداری اسلامی و تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: یکی از راه های تحقق اقتصادی مقاومتی، پیاده کردن بانکداری اسلامی در جامعه است.
وی افزود: بانکداری اسلامی اقتصاد مقاومتی را به هدف اصلی می رساند و کشور را از معضلات اقتصادی نجات می دهد.
رفیعی پور، سرمایه گذاری، حمایت مالی از صنایع برای افزایش تولید و کنترل تورم در اقتصاد را از کارکرد بانکها در چرخه اقتصادی برشمرد و گفت: نگاه اقتصادی مقاومتی به اقتصاد کشور نگاهی درون زا و متکی بر توان و استعداد داخلی است و از این منظر بانکداری اسلامی در خدمت اقتصاد داخلی است.
وی اعلام کرد: از کارکردهای ویژه اقتصاد اسلامی و مقاومتی ایجاد محیط کسب و کار حلال است که با رونق اشتغال به صورت واقعی و براساس احکام شرع محقق میشود.
این کارشناس اقتصاد اسلامی، توزیع عادلانه ثروت در جامعه و ایجاد رفاه اجتماعی را دیگر برکات اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: یکی از کارکردهای برجسته اقتصاد مقاومتی کمک به حاکمیت سیاسی اسلام است.
وی تحکیم عدالت اجتماعی و عدم وابستگی به کشورها و خودکفایی اقتصادی از دیگر کارکردهای اقتصاد دانست و گفت: همه این دستاوردها در صورتی حاصل میشود که همه شئون مرتبط با اقتصاد و تولید در خدمت اقتصاد مقاومتی و بانکداری بر اساس اصول اسلامی باشد.
رفیعی پور، اقتصاد کشور را اقتصادی مبتنی بر محور پول اعلام و اظهار کرد: در چنین شرایطی تنها بانکداری اسلامی میتواند اقتصاد مقاومتی را محقق کند.
این کارشناس اقتصاد اسلامی، با اشاره به نقش مردم در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی اضافه کرد: بانکداری اسلامی با رویکرد توزیع عادلانه منابع و انجام عقود اسلامی، بسترهای مشارکت مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم میکند.
نظر شما