ما نمی‌توانیم خود را از عرصه فضای مجازی کنار بکشیم/لزوم بومی‌سازی فناوری‌های نوین در ایران

خبرگزاری شبستان:حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: شناخت فناوری‌های نوین ضروری است تا بتوانیم آنها را متناسب با فرصت‌ها مدیریت کنیم، این فناوری‌ها بر اساس اهداف و برای تحقق نظام سلطه جهانی طراحی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور امروز (6 مهر) در اولین همایش فعالان فضای مجازی که در سالن همایش‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، عنوان کرد: امروز روز خانواده است، همچنین روز نزول سوره هل اتی و توجه و توسل به ساحت اهل بیت (ع) است که راه را برای بشریت و انسان‌های آزاده در مسیر بندگی خداوند نشان دادند.

 

هیچ چیزی بالاتر و والاتر از انسان سازی نیست

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور اظهار داشت: سوره هل اتی و هر آنچه که در مسیر بندگی خداوند از اهل بیت (ع) رسیده است حاکی از این است که خداوند انسان را برای خود و نه برای مشغول شدن در دنیا خلق کرده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی یادآور شد: ما گاهی به اشتباه به جای این که امکانات مادی را برای خود و خداوند قرار دهیم، خود را در خدمت امکانات مادی قرار می‌دهیم؛ فرق انسان متعالی و انسان وابسته به دنیا این است که بداند که هر آنچه که هست در مسیر بندگی خداوند است.

 

وی تصریح کرد: ما آن روزی که هم عهدی با حضرت ولی عصر (عج) را برگزیدیم، به دنبال این بودیم که مسیری را بشناسیم و هر آنکه در توان داریم در این پیام الهی و کلمه توحید همراه کنیم، زیرا هیچ چیزی بالاتر و والاتر از انسان سازی نیست.

 

حضور در میدان‌های پرخطر مجازی برای خواهران طلبه ضروری است

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور بیان داشت: ما وظیفه داریم که از تک تک فرزندان، فامیل، همسایه و ... نگذریم و تا جایی که می‌توانیم همه را با خود همراه کنیم، رهبانیت ما جهاد و مجاهده است، حضور در صحنه و عرصه است و این رهبانیتی است که اسلام به دنبال آن است.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی تأکید کرد: حضور در میدان‌های پرخطر مجازی برای خواهران طلبه ضروری است؛ بلکه خطر میدان‌های مجازی بیشتراز فضای فیزیکی است.

 

امروز 11 میلیون نفر در ایران از اینترنت همراه استفاده می‌کنند

 

وی اظهار کرد: امروز در ایران 11 میلیون نفر و در دنیا 2 و 6 دهم میلیارد نفر از ایننترنت همراه استفاده می‌کنند، همچنین امروز 3 میلیارد نفر کاربر اینترنت در جهان و 40 میلیون نفر کاربر اینترنت در ایران فعالیت می‌کنند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور عنوان کرد: امروز اگر دیندار بخوابد، بداند که دشمن نمی خوابد، این عذر از ما پذیرفته نیست که بگوییم چون فضای مجازی یک فضای پرمخاطره است، کسی به این فضا وارد نشود، این حرف امکان ندارد، امروز همه مردم از جمله بستگان ما در فضای مجازی حضور دارند.

 

ما نمی توانیم خود را از عرصه فضای مجازی کنار بکشیم/استفاده حداکثری از فضای مجازی داشته باشیم/برای فناوری‌های نوین راهبرد مشخص و صحیح داشته باشیم

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی افزود: ما نمی توانیم خود را از عرصه فضای مجازی کنار بکشیم، کسی که عالم به زمان خود شود شبهات، امور مشتبه و ... به او هجوم نمی آورد، امروز امکان این که عرصه فناوری‌های نوین را کنار بگذاریم، وجود ندارد.

 

وی تصریح کرد: ما در این فناوری‌های نوین واقع شدیم و باید برای آن علاج و فکر، و راهبرد مشخص، درست و صحیح داشته باشیم تا هم خود و هم دیگران  را مصون نگه داریم و استفاده حداکثری از این عرصه داشته باشیم.

 

بیش از 60 درصد طلبه‌های حوزه‌های علمیه دارای سیستم‌های هوشمند هستند/فناوری‌های نوین را متناسب با فرصت‌ها مدیریت کنیم

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور بیان داشت: امروز بیش از 60 درصد طلبه‌های ما واجد سیستم‌های هوشمند هستند، اگر نتوانیم در رابطه با این پدیده‌ها و تحولاتی که در مسائل اجتماعی وجود دارد، اثر بگذاریم دشمن مدیریت خود را بر ما تحمیل می‌کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی تأکید کرد: شناخت فناوری‌های نوین ضروری است تا بتوانیم آنها را متناسب با فرصت‌ها مدیریت کنیم، این فناوری‌ها بر اساس اهداف و اغراض طراحی شده اند و برای تحقق نظام سلطه جهانی طراحی شده است.

 

وی ادامه داد:  به دست آوردن منافع ملی ملت‌ها برای بالا بردن قدرت خود از جمله اهداف دشمن در ایجاد فضای مجازی و فناوری‌های نوین است، فناوری‌های نوین برای انتقال ابزار سلطه بوده است، اما حوزه‌های علمیه می‌توانند از آن به عنوان فرصت استفاده کنند.

 

لزوم بومی سازی فناوری‌های نوین در ایران

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور گفت: در سال 2013 بیش از 14 شبکه قدر ارتباطی دنیا مأمور به طراحی یک پروژه ای شدند که کانون اصلی اجرای این پروژه کشورهای آسیای میانه بودند، و آن طرح اینترنت پرسرعت از طریق ایستگاه‌های مطمئن که امکان عدم دسترسی به آن ایستگاه‌ها نباشد، بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی عنوان کرد: ما باید با فناوری اطلاعات و ابزارهای نوین آشنا شویم و متناسب با ظرفیت و شرایط خود بومی سازی کنیم.

 

کد خبر 576727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha