اشتغال در بخش حمل و نقل جاده‌ای جزو مشاغل پایدار است

خبرگزاری شبستان:مدیرکل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان همدان، حمل و نقل را  به عنوان يكي از بخش هاي زيربنايي در توسعه اقتصادي و زمينه ساز اشتغال پايدار استان دانست.

نصرت الله حيدري،‌ مدیرکل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان همدان ضمن بيان مطلب فوق به خبرنگار شبستان اظهار داشت:سرمايه گذاري در بخش حمل و نقل ، زمينه ساز اشتغال پايدار استان است چرا كه بيش از 95 درصد از جا به جايي و مسافر در كشور از محورهاي مواصلاتي استان انجام مي شود.

 

وي با اشاره به رابطه مستقیم توسعه صنعت با حمل و نقل، افزود: بخش حمل و نقل به نوعي است كه قابليت اشتغالزايي مستقيم و غيرمستقيم با سایر بخش ها را داشته است.

 

وی تصریح کرد: تعداد شاغلین در بخش حمل ونقل با افزایش موجودی سرمایه گذاران ارتقاء مي يابد چرا که اشتغال در بخش حمل و نقل جاده‌ای جزو مشاغل پایدار است.

 

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان با اشاره به آمار اشتغال این اداره کل در دولت تدبیر و امید، اظهار کرد: طی این مدت در مجموع 630 نفر در بخش حمل و نقل جاده ای اعم از باری و مسافری در استان همدان مشغول به کار شدند.

 

وی گفت: در بخش حمل و نقل جاده ای 389 مورد اشتغالزایی در سال 92 انجام شده است که از این تعداد 343 نفر در بخش حمل و نقل باری و 46 نفر در بخش مسافری بوده است.

 

حیدری با بیان اینکه اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان مسبب اشتغالزايي 125 نفر در سال 93 و 68 نفر در سال 94شده است، خاطرنشان كرد: همچنین در پنج ماهه سال جاری 48 نفر در بخش هاي مختلف حمل و نقل عمومي مشغول به كار شده اند که از این تعداد 42 نفر در بخش باری و 6 نفر در بخش مسافری بوده است.

 

وی با اشاره به احداث مجتمع های خدماتی رفاهی بيان كرد: احداث این مجتمع ها در توسعه صنعت حمل و نقل جاده ای، توریسم و گردشگری نقش بسزایی دارد که علاوه بر اشتغالزایی منجر به درآمد زایی براي بخش خصوصي نيز مي شود.

 

وی در خصوص اشتغال ایجاد شده توسط مجتمع های خدماتی رفاهی در محورهای مواصلاتی استان در سه سال اخیر ، افزود: از سال 92 تاکنون 6 مجتمع خدماتی رفاهی در استان با سرمایه گذاری 152 هزار میلیون ریال  و اشتغالزایی 100 نفر احداث شده است.

 

مدیرکل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان همدان ابراز کرد: همچنین در طول مدت دوره ی دولت یازدهم 2 سرمایه گذار برای ساخت مجتمع های خدمات رفاهی و دریافت ارائه تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند که پس از احداث و تکمیل این مجتمع ها برای 36 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی خواهند کرد.

 

حیدری با بیان اینکه عملیات اجرایی 2 مجتمع خدماتی رفاهی دیگر آغاز شده و در حال احداث می باشند، اظهار داشت: این دو مجتمع با سرمایه گذاری 48 هزار میلیون ریال در حال ساخت می باشند  و  پس از تکمیل اشتغالزایی 28 نفر را به دنبال دارد.

 

وی تصریح کرد: دو سرمایه گذار مجتمع های خدماتی رفاهی به بانک های عامل معرفی و موفق به اخذ تسهيلات 56 هزار میلیون ریالي شدند و نسبت به ساخت مجتمع ها اقدام کردند به طوری که منجر به اشتغالزایی 35 نفر به طور مستقیم شده اند.

 

وی با اعلام اینکه 4 مجتمع خدماتی رفاهی بدون دریافت هیچ گونه تسهیلات بانکی و با سرمایه گذاری 96 هزار میلیون ریال و اشتغالزایی 62 نفر  اقدام به ساخت کرده است، گفت: همچنین 6 مجتمع خدماتی رفاهی نيز در حال پيگيري اخذ وام براي شروع عمليات ساخت و ساز مي باشند كه اگر عمليات اجرايي اين مجتمع ها آغاز و تكميل شود، اشتغالزایی 92 نفر را در پی خواهد داشت.

 

مدیرکل راهدارب و حمل و نقل جاده اي استان همدان افزود: اقدامات لازم براي معرفي سرمايه گذاران مجتمع هاي خدماتي رفاهي جهت دريافت تسهيلات بانكي لازم طبق ضوابط و در راستاي رفع مشكلات و دغدغه هاي آنان انجام مي شود و در صورت تكميل مدارك اين تسهيلات در اختيار آنان قرار خواهد گرفت.

 

وی اشتغال  را یکی از موضوعات مهم و اساسی کشور و شاخصی برای توسعه دانست و بیان داشت: بخش حمل و نقل جاده ای به عنوان یکی از مهمترین محورهای توسعه پایدار در جامعه به شمار رفته و شغل های ایجاد شده در آن جز مشاغل پایدار است.

 

حیدری با اشاره به اهمیت بخش حمل و نقل در جهت ارزیابی رشد و توسعه اقتصادی کشور، گفت: میزان اشتغال و ارزش افزوده بخش حمل و نقل به عنوان یکی از مهمترین معیارهای ارزیابی در نظر گرفته شده و  با این اوصاف می توان تاثیر تلاش های این مجموعه در استان همدان را در توسعه اقتصادی کشور و منطقه مطلوب ارزیابی کرد.

کد خبر 576697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha