به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، میرشمس مومنیزاده، فرماندار فومن ظهر امروز(5مهر) در جلسه کمیته نهضت سوادآموزی که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: ضرورت سواد آموزی چه در اسلام و چه در ادیان دیگرمورد تاکید است.
وی توجه به جایگاه رفیع سوادآموزی را حائز اهمیت دانست و افزود: بیشترین تأکید نسبت به این موضوع در آموزههای دینی ماست، بنابراین انجام وظیفه در این راستا امری معنوی، دینی، اخلاقی و ملی بوده و افزایش آموزش و یادگیری، ارتقای فرهنگ جامعه را به همراه دارد.
فرماندار فومن، سواد آموزی را به عنوان پایههای رشد و توسعه جامعه دانست وگفت: در دنیای مدرن، سواد آموزی به عنوان یک سرمایه گذاری مورد توجه برنامه ریزان است و این نگرش باید در جامعه توسعه پیدا کند .
مومنیزاده با انتقاد از مغایرت آماری نرخ بیسوادی استان و شهرستان، تصریح کرد: آمارهای متناقضی از نرخ بی سوادی و درصد با سوادی شهرستان منتشر شده که بسیار قابل تامل است و باید پیگیری شود.
وی با بیان اینکه بیسوادی زیبنده شهرستان فومن نیست، خاطرنشان کرد: بیسوادی باید با تلاش مضاعف کارمندان آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی فومن ریشه کن شود.
فرماندار فومن با انتقاد از عملکرد نهضت سواد آموزی و آموزش و پرورش فومن، اظهار داشت: با اشاره به اهمیت و ضرورت امر سوادآموزی نتایج حاصله کافی نبوده و باید ظرف مدت یکماه این آمار از نُرم استانی بیشتر شود.
فعالیت ششمین مرکز یادگیری استان گیلان در فومن
عباس رجبپور، مدیر آموزش و پرورش فومن افزود: فومن ششمین شهرستان از سی و سه منطقه استان گیلان است که مرکز یادگیری در روستای سیدسرا تشکیل داده است.
وی با بیان اینکه فومن در زمینه سوادآموزی زیر نُرم استانی است، افزود: حجم بیسوادی و آماری که از استان به شهرستان فومن نسبت میدهند نسبت به آمار واقعی فاصله است.
رجبپور با بیان اینکه عملکرد نهضت سوادآموزی این شهرستان ضعیف نیست، گفت: اگر مسئولان نهضت سوادآموزی تا یک ماهه آینده به نرم استانی نرسند عذر هر سه نفر خواسته میشود.
گنج نما، مسئول نهضت سوادآموزی فومن با بیان اینکه آمار اعلام شده بیسوادان فومن یک هزار و 66 نفر بود، گفت: این آمار از چهار پایگاه کمیته امداد، اولیای بیسواد، شهری و روستایی و بهزیستی است.
وی تصریح کرد: از این آمار ارائه شده، نام برخی از بی سوادان در پایگاه کمتیه امداد و شهری روستایی ثبت شده است که بعد از پالایش و حذف نامهای تکراری آمار بیسوادی این شهرستان به 840نفر کاهش پیدا کرد.
مسئول نهضت سوادآموزی فومن خاطرنشان کرد: فعالیت فومن بیشتر از دیگر شهرستانها بود اما متاسفانه به دلیل آمار اشتباه حجم را برای این شهرستان بالا میگیرند.
گنجنما با بیان اینکه 148 بیسواد تحت پوشش قرار گرفتهاند، اظهار داشت: با این تعداد 692 بیسواد باقی میماند که از این تعداد 270 نفر اولیای بیسواد هستند که پیگیریهای لازم انجام شده و بسیاری از این اولیا تمایل به سوادآموزی ندارند.
وی با بیان اینکه عدم انگیزه بیسوادان به سوادآموزی مشکلی برای نهضت سوادآموزی است، افزود: ارائه آمار درست سرلوحه کار نهضت سوادآموزی شهرستان فومن به مسئولان استان است.
نظر شما