به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، شب گذشته(5 مهر) در مراسم تجلیل از پیشکسوتان جهاد و شهادت که در ملاثانی برگزار شد، گفت: تاریخ بیان مطالبی است که در امت ها و اقوام گذشته حادث شده و ما از این طریق می توانیم از وقایع و حوادث دوران های قبل مطلع شویم.
وی ادامه داد: خداوند در قرآن مطالبی را از موسی، عیسی، هود، ابراهیم و تعدادی از انبیای الهی نقل کرده و با مراجعه به کتب تاریخی هم مطالب مختلفی در رابطه با ملل و اقوام گوناگون بیان شده است؛ که با اطلاع از این حوادث گاهی امتی را تحسین و گاهی مردمی را ملامت می کنیم.
وی با بیان اینکه قضاوت های ما در ارتباط با جامعه بشری بر اساس مطالبی است که از آنها رسیده، افزود: برای نمونه هر زمان از عاشورای سال 61 یاد می کنید، خطاب به اصحاب امام حسین(ع) می گویید، ای کاش من همراه با شما بودم و با شما به آن رستگاری بزرگ می رسیدم و جایی می گویید من تا قیامت از آن دسته دیگر نیستم و نخواهم بود.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، با بیان اینکه این اظهار تقدیر یا ملامت، به دلیل رفتار و اعمال مردمی است که در یک دوره محدود انجام شده لکن آثارش استمرار داشته و دارد، ابتلا و امتحان را برای همه اقوام و ملت ها دانست و اضافه کرد: در این ابتلائات عده ای فائز می شوند و عده ای هم سقوط می کنند.
وی تصریح کرد: در بررسی تاریخ به دوره هشت ساله ای می رسیم که در این کشور اتفاق افتاد، امروز نگاه ما به ملت و مردم عراق، نگاه به یک ملت مسلمان برادر است، زمانی طاغوتی حاکم شد بر آنجا و یک حرکت ناجوانمردانه را بر علیه ملت ایران شروع کرد که با هیچ منطقی سازگار نیست و هیچ توجیهی بر کاری که صدام در سال 59 کرد وجود ندارد.
وی اظهار کرد: هجوم و حمله گسترده از هوا و زمین و دریا، بدون اعلام، ظلم بزرگی بود که بیشترین ابعاد آن را در خوزستان دیدیم؛ چه پیکرهایی که به خاک و خون افتادند، چه زن ها و فرزندانی که بیوه و یتیم و چه صاحبان ثروت که به نیاز کشیده شدند؛ در آن وضعیت ملت ما یا باید تسلیم می شد یا می ایستاد.
حجت الاسلام شفیعی، با بیان اینکه وجود سه عنصر مهم در اراده ملت ایران بسیار تاثیرگذار بود که نباید از یاد بروند، ابراز کرد: عنصر اول ایمان است، همان اعتقاد قلبی که جوانان را به میدان مین می برد در حالی که می گفتند مرگ پایان کار نیست؛ شهادت در راه خدا عین زندگی است.
وی با اشاره به اینکه نکته دیگر وجود امام(ره) و رهبری که به درستی وظیفه را تشخیص داد و توانست مردم و ملت را رهبری کند و سوم اتحاد مردم بود، اذعان داشت: اگر این سه عامل نبود ما در برابر آن حمله گسترده ساقط شده بودیم ولی امروز ملت ایران در برابر تاریخ و آیندگان سربلند است و می گوید ما از اعتقاد، امام، وطن و انقلاب دفاع کردیم.
استاد حوزه و دانشگاه، با بیان اینکه برپایی جلسات به نام و یاد شهدا و ایثارگران، برای یادآوری و مرور تاریخ است، تاکید کرد: امروز آمریکا اسلحه و قدرت دارد اما اینکه جرات ندارد و نمی تواند به جمهوری اسلامی تعرض کند، به دلیل تجربه هشت سال جنگ تحمیلی است؛ آنچه دشمن استکباری را سرجایش نشانده قدرت ملت ایران است.
وی با اشاره به اینکه امروز هم آن سه عامل در برابر هر خطر و تعرض در ملت ما وجود دارد، بیان کرد: امروز همان خط و تداوم همان رهبری که فرمود ما آمریکا را زیر پا له می کنیم، می فرماید اگر تعرضی شود هیفا و تلآویو را با خاک یکسان می کنیم و دشمن به خوبی می داند که این حرف حقیقت است چراکه قبلا در سال های دفاع مقدس تجربه کرده اند.
وی افزود: امروز دشمن تلاش می کند این سه عامل را از ملت ما بگیرد؛ یعنی با گرفتن ایمان و دور کردن دل های مردم را از هم، عظمت و بزرگی و جایگاه رهبری را در میان ملت تضعیف کند و این شعار ملت که «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» تمام مطلب است؛ یعنی ما پای دین، انقلاب و امام ایستاده ایم.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، با بیان اینکه مرور خاطرات دفاع مقدس، بیان تاریخ و تجلیل از رزمندگان و بسیجیان برای ماندگاری این درس هاست، خاطر نشان کرد: با ایمان، وحدت و تبعیت از رهبری ملت ما از همه صحنه ها عبور خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه ادامه سال های دفاع مقدس حرکتی است که امروز به عنوان دفاع از حرم انجام می شود، یاد آور شد: همان انگیزه های دفاع مقدس امروز در شهدای حرم وجود دارد، شهدای مدافع حرم مصادیق کسانی هستند که در بیان «یا لیتنا کنا معکم» صادق بودند و خداوند تبارک و تعالی به آنها مباهات می کند.
نظر شما