راه جوانان دوران ۸ سال جنگ تحمیلی ادامه دارد/ اقتصاد پویا ضربه ای سنگین به دشمن وارد می کند

خبرگزاری شبستان: پرورش دهنده شتر مرغ گفت: باید توجه داشته باشیم امروز برای ادامه راه رزمندگان نیاز به این نیست که اسلحه به دست شویم اکنون جبهه، جبهه اقتصاد است باید تلاش کرد تا اقتصاد پویا در کشور داشته باشیم.

خبرگزاری شبستان- گرگان: امسال از سوی مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است که این یکی از موضوعات بسیار مهم و قابل توجه برای فعالان اقتصادی به شمار می آید.

 

همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند اقتصاد مقاومتی می تواند برای جامعه نقش آفرینی کند و فرصت خوبی را برای فعالان اقتصادی جامعه به وجود آورد.

 

امروز جمهوری اسلامی ایران از استعداد و نیروی انسانی بسیار خوبی برخوردار است. اجرای این گونه طرح ها می تواند برای کشور بسیار مفید واقع شود در همین راستا بسیاری از فعالان اقتصادی برای لبیک به ندای رهبری پای کار آمدند و در این عرصه ورود پیدا کردند تا بتوانند در پویا کردن اقتصاد کشور خود نقش آفرینی کنند.

 

روز گذشته همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس که روز اقتصاد مقاومتی، پشتیبانی مردمی و اصناف، آمادگی دفاعی نام گرفته است به دعوت از سپاه ناحیه گرگان تور یک روزه اصحاب رسانه گلستان برگزار شد.

 

محمد گل محمدی، پرورش دهنده شترمرغ در جمع خبرنگاران گفت: آنچه که امروز در این صنعت مسئله ساز است این است که به صورت علمی کار نشده است و هرکسی کار کرده به صورت سنتی بوده است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه اطلاعات کامل در این کار وجود ندارد و برخی از پرورش دهنده ها آشنا نیستند باعث شده تا کار کار سختی جلوه داده شود.

 

گل محمدی اظهارداشت: اکنون مدت 4 سال است که به صورت پژوهشی کار را مورد مطالعه قرار داده ایم و کارمورد بازدهی قرار گرفته و سعی است که این کار در استان توسعه داده شود.

 

 گلستان از قابلیت های خوبی برای انجام کار برخوردار است

وی با بیان اینکه هرکسی که تلاش کند می تواند کار را یاد بگیرد، تصریح کرد: اگر افرادی که وارد این کار می شوند طبق یک اصول پیش روند از یک بازدهی خوبی برخوردار خواهند شد.

 

این پرورش دهنده شتر مرغ گفت: در استان گلستان ثابت شده است قابلیت بسیار خوبی برای انجام کار وجود دارد و سرمایه گذاری در این صنعت می تواند مورد توجه باشد.

 

گل محمدی افزود: در پرورش شترمرغ به صورت خانگی به 15 تا 20 میلیون تومان هزینه نیاز است و این مقدار هزینه را می توان  پس از 8 ماه فعالیت بدست آورد.

 

شترمرغ در سبد خانوارهای گلستانی جایی برای خود پیدا نکرده است

وی اظهارداشت: با توجه به اینکه این محصول در استان هنوز در سبد خانوارها جایی برای خود پیدا نکرده است اما در بازار استان های مازندران، تهران، البرز، کرمانشاه و کشور عراق به خوبی به فروش می رسد.

 

این پرورش دهنده شترمرغ تصریح کرد: شترمرغ هیچ چیز دور ریزی ندارد اما به دلیل امکاناتی که در کشور وجود ندارد ما فقط از پوست، گوشت و پر آن استفاده می کنیم.

 

وی با اشاره به اهداف خود، گفت: برای اینکه بتوانم برای کشور و جامعه خود مفید واقع شوم و چند نفر را مشغول به کار کنم این کار را آغاز کردم و آن را مورد توجه خود قرار داده ام.

 

گل محمدی افزود: اگر جوانان انقلابی ما فرمایشات مقام معظم رهبری را به خوبی دنبال کنند ایشان راه را برای همه ما مشخص کردند، اگر در دوران 8 سال دفاع مقدس جوانان ما جان خود را فدا کردند و برای حفظ این آب و خاک ایستادند و دفاع کردند امروز هم می توان این راه  را ادامه داد.

 

اقتصاد قوی باعث خواهد شد تا ضربه ای بزرگ به دشمن وارد شود

وی اظهارداشت: باید توجه داشته باشیم که برای ادامه این راه نیاز به این نیست که اسلحه به دست شویم اکنون جبهه، جبهه اقتصاد است باید تلاش کرد تا اقتصاد پویا در کشور داشته باشیم.

 

گل محمدی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم اقتصاد را در کشور قوی کنیم می توانیم ضربه ای بسیار بزرگی به دشمن وارد کنیم.

 

در ادامه عطیه رضایی، پرورش دهند قارچ گفت: باتوجه به اینکه در گذشته در زمینه لباس فروشی فعالیت داشتم به این نتیجه رسیدم که باید به سمت تولید حرکت کنم و پرورش قارچ را انتخاب کردم.

 

وی افزود: از اردیبهشت امسال وارد کار پرورش قارچ شدم که تا کنون توانستم دو بار نسبت به کشت آن اقدام کنم.

 

رضایی با اشاره به اینکه برای راه اندازی این کار 12 میلیون تومان به عنوان سرمایه اولیه درنظر گرفته شد، اظهارداشت: در هر دوره به میزان سه تن کمپوست استفاده می شود که از این مقدار بین 750 تا 800 کیلو گرم برداشت قارچ صورت می گیرد.

 

وی تصریح کرد: برای توسعه و گسترش کار مبلغ 30 میلیون تومان از بسیج و سازندگی وام دریافت کردم تا بتوانم کشت بیشتری را داشته باشم.

 

محمد طهماسبی، 21 ساله دانشجو نقشه برداری که در زمینه پرورش بلدرچین فعالیت می کرد در این بازدید، گفت: با توجه به علاقه ای که به پرنده ها داشته ام اکنون حدود یک سال است که  مشغول پرورش بلدرچین هستم.

 

وی افزود:در حال حاضر در مساحت 12 متر مربع تعداد 400 بلدرچین در حال پرورش است که برای توسعه این کار فضایی با مساحت 250 متر مربع در حال ساخت است.

 

طهماسبی با اشاره به اینکه مبلغ 5 میلیون تومان برای سرمایه اولیه در نظر گرفته شده است، اظهارداشت: با توجه به حمایت هایی که از سوی بسیج سازندگی صورت گرفته است مبلغ 20 میلیون تومان درخواست تسهیلات کرده ام.

 

مثمر ثمر بودن برای دیگران از اهداف مهم است

وی متکی به خود بودن را یکی از اهداف مهم خود دانست و تصریح کرد: با راه اندازی این کار خواستم هم برای خودم مثمر ثمر باشم و هم برای دیگر افراد اشتغالزایی کنم.

 

طهماسبی گفت: با راه اندازی مکان جدید می توانیم شاهد اشتغالزایی برای 5 تا 10 نفر از افراد باشیم که این موضوع می تواند کمک بسیار خوبی به اشتغال جامعه کند.

 

در ادامه حسین علی محمدی، پرورش دهنده شتر  گفت: شتر بر خلاف حیوانات دیگر از خوراک کمتری استفاده می کند اما از بازدهی بیشتری برخوردار است.

 

وی افزود: در فضای 50 تا 60 متری تعداد 10 تا 12 شتر پرورش دادم  که این طرح به صورت آزمایشی در گرگان در حال انجام است که می تواند به صورت پایلوت انجام شود و همه از این طرح استفاده کنند.

 

علی محمدی اظهارداشت: برای انجام این کار میزان 10 میلیون سرمایه در نظر گرفته شد که اکنون از 60 میلیون سرمایه برخوردار هستم.

 

وی خاطرنشان کرد: یک شتر شیری ماهانه میزان یک میلیون تومان می تواند درآمدزایی کند.

 

کد خبر 576272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha