صنایع دستی درگاه دوستی‌‌های بین‌المللی را می‌گشاید

خبرگزاری شبستان: معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه هزاران انسان صاحب شغل می‌توانند از طریق توسعه صنایع دستی ارتزاق کنند، گفت: این افراد می‌توانند با مبادله محصولات دروازه‌های دوستی ملل را با یکدیگر بگشایند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، مسعود سلطانی‌فر یکشنبه (4 مهر ماه) در آئین افتتاحیه هجدهمین شورای جهانی صنایع دستی که در هتل عباسی اصفهان برگزار شد با اشاره به اینکه صنایع دستی به عنوان صنعتی پویا در راستای توسعه مطرح می‌شود، اظهار داشت: در حال حاضر تکیه بر صنایع دستی به عنوان صنعتی پاک و دوستدار محیط زیست به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه تعریف می‌شود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه برای نخستین بار است که شهری در ایران به عنوان میزبان مجمع جهانی صنایع دستی انتخاب شده و آغوش پر مهر خود را در برابر میهمان این اجلاس گشوده است، افزود: جایگاه اصفهان به عنوان شهر جهانی صنایع و مهم‌ترین خاستگاه هنر- صنعتی بسیار برجسته بوده و بهترین گزینه برای میزبانی این رویداد مهم به شمار می‌رود.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه اجلاسیه جهانی صنایع دستی فرصتی است که سیاست‌های جهانی برای رشد، تحول و تصور طراحی، تولید و بازرگانی صنایع دستی در زمینه‌های گوناگون مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد، ابراز داشت: جهان امروز نیازمند توجه به صنایع سبز و صنایع کوچک از جنس صنایع دستی با عنوان صنایع پایدار برای تحقق توسعه پایدار است و این فرصتی است که به جهان داده شده است با تقویت مشاغل که زیرمجموعه صنایع خرد محسوب می‌شوند، علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی، تعاملات فرهنگی را افزایش سازنده دهند و امنیت آرامش و همکاری و محبت  و شادی را به دنیا اهدا شود.

 

وی با اشاره به اینکه هزاران انسان صاحب شغل می‌توانند از طریق توسعه صنایع دستی ارتزاق کنند، تصریح کرد: این افراد می‌توانند با مبادله محصولات دروازه‌های دوستی ملل را با یکدیگر بگشایند.

 

سلطانی فر اضافه کرد: صنایع دستی از فعالیت‌هایی است که مزایای مواد اولیه فراوان و ارزان، مدت آموزشی کوتاه و مهارت محوری نسبت به مهارت‌های دیگر صنعتی که به مواد گران قیمت و منابع عظیم انرژی و دوره آموزشی طولانی نیاز دارد، برتری می‌بخشد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه طی سه سال گذشته آسیب‌شناسی در حوزه صنایع دستی انجام شده است، افزود: از این رو با برنامه‌ریز‌ی‌های صورت گرفته، وضعیت صنایع دستی را که در بسیاری از عرضه‌های تولید و ترویج روند نگران کننده داشت، کنترل کردیم.

 

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزایش تعداد تولیدات صنایع دستی طی این سه سال و اتفاقات خوبی که در این زمینه افتاده است را مصداقی بر این مدعا دانست و تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها نقش بارز در معرفی صنایع و خیزش مجدد برای به دست آوردن بازارهای تاریخ در اقص نقاط گیتی داشته است .

 

وی با اشاره جایگاه صنایع دستی عنصر هویت بخشی ملی در ارتباط با صلح جهانی گفت: می‌توان با کمترین هزینه و بالاترین بهره برداری باب گفت‌وگو و تعامل و افزایش دوستی و مراودات بین‌المللی دنیا را فراهم کرد.

 

کد خبر 576172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha