خبرگزاری شبستان_ اهواز
شهید احمد حیاری یکی از شهدای مدافع حرم خوزستان است که برای دفاع از حرم اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در سوریه به جنگ با تروریست های داعش پرداخت و جان خود را در این راه فدا کرد.
شهید احمد حیاری، فرزند فریِّح در تاریخ 16 بهمن 1360 در روستای مالک اشتر هفتتپه شهرستان شوش دانیال در یک خانواده پرجمعیت دیده به جهان گشود و پس از سپری کردن دوران کودکی و تحصیل در سال 1383 به خدمت مقدس سربازی رفت.
در پنجمین روز از مهر 1384 به استخدام سپاه درآمد و به دانشگاه امام حسین(ع) تهران رفت و پس از طی کردن مدارج افسری در سپاه شوش مشغول خدمت شد و سپس در سال 1390 در رشته علوم سیاسی دانشگاه پیام نور شوش به ادامه تحصیل پرداخت.
وی به دلیل شایستگی هایی که در زمان حضور در سپاه شوش از خود نشان داد در پنجم مرداد 1392 به پیشنهاد فرمانده تیپ پیاده حضرت مهدی(عج) اندیمشک فرمانده گردان امام حسین(ع) بسیج شهرستان شوش شد و تا زمان شهادت در این سمت خدمت می کرد.
شهید حیاری مرداد 1394 به سوریه اعزام شد و در روز چهارم شهریور یعنی چند روز بعد از حضور در این کشور به شهادت می رسد و به آرزوی همیشگی خود دست می یابد.
عبدالزهرا حیاری، برادر شهید، می گوید: احمد خیلی تاکید می کرد که پیرو ولایت فقیه باشید و این را در وصیت نامه اش هم نوشته و گفته که اگر پیکرم به دست دشمن افتاد سعی نکنید برای بازگشت آن پولی هزینه کنید تا برگردد بلکه بگذارید همانجا بماند زیرا برایم مهم نیست که در کجا دفن شوم.
وی ادامه می دهد: روزی که می خواست به سوریه برود موقع خداحافظی فقط تلفنی حرف زدیم وقتی رسیدم خانه، رفته بود و نتوانستم او را برای بار آخر ببینم، مادرم هم او را ندید فقط هنگام وداع دو تن از خواهرانم و یکی از دامادهایمان بودند و خداخافظی کردند.
مجتبی شریفی، از جوانان منطقه دانیال شوش، هم عنوان می کند: شهید را از نزدیک دیده بودم، خیلی خوش برخورد و مهربان بود ولی در عین حال نیز بر رعایت قانون تاکید داشت؛ شهدای مدافع حرم مقام بالایی دارند و این شهید در راه دفاع از حرم حضرت زینب(س) به شهادت رسید.
وی تصریح می کند: ما پای آرمان های امام و انقلاب ایستاده ایم و هر چقدر مسافت هم باشد برای پاسداشت شهدای خود می آییم و تا آخرین نفس همانند این شهید والامقام گوش به فرمان رهبر و مقتدای خود هستیم.
جواد اسدی صدر، از نیروهای گردان امام حسین(ع) شوش، هم می گوید: طی مدتی که در گردان امام حسین(ع) شوش در محضر شهید حیاری بودم دو خصوصیت بارز را در ایشان از نزدیک دیدم که یکی از آنها ولایتمداری و دیگر نظم در کارهاست.
وی خاطر نشان می کند: شهید حیاری با اخلاقی که داشت خیلیها را مجذوب خودش کرد و در عین حال در انجام کارهایش به ویژه در گردان امام حسین(ع) شوش خیلی مقرراتی بود.
احمد در تاریخ 26 اردیبهشت 1387 در حالی که جوانی برومند شده بود و لباس پاسداری به تن داشت، ازدواج کرد و پنجم تیر 1391 صاحب دختری به نام فاطمه شد؛ دختر دوم شهید حیاری نیز در حالی به دنیا آمد که پدرش در بهشت میهمان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و دیگر شهیدان است.
این شهید مدافع حرم روز دوشنبه دوم شهریور در نبرد با تروریست های تکفیری در ارتفاعات استان «لاذقیه» سوریه بر اثر اصابت ترکش خمپاره مجروح شد و چهارشنبه چهارم شهریور بر اثر شدت جراحات به فیض شهادت نائل آمد.
پیکر مطهر این شهید مدافع حرم پس از انتقال به تهران در عصر روز جمعه ششم شهریور از طریق فردوگاه بین المللی اهواز به خوزستان منتقل شد و در راه انتقال به شوش دانیال در شهرها و روستاهای طول مسیر از جمله الهایی، شهر الوان(عبدالخان)، سید عباس و شاوور مورد استقبال مردم و مسئولان قرار گرفت و سپس در گلزار شهدای شوش به خاک سپرده شد.
پردیس ارادت
نظر شما