لزوم آموزش مسایل جنسی از دوران متوسطه دبیرستان

خبرگزاری شبستان:رییس انجمن مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره ایرانیان بر آشنایی و آموزش جوانان با مسایل جنسی و زندگی زناشویی از دوران دبیرستان تاکید کرد وگفت: همچنین اگر این مسایل در زمان غیرضروری و سنین پایین تر آموزش داده شود موجب بلوغ زودرس می شود.

حجت الاسلام دکتر علی اکبر مرتضوی کیاسری، مشاور رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و رییس انجمن مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره ایرانیان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به راه اندازی کلینیک سلامت خانواده گفت: این کلینیک توسط وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی با هدف تحکیم بنیان خانواده و حل مسایل جنسی زوج ها راه اندازی شده است.

 

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک سلامت خانواده یک کار موازی با مراکز مشاوره سازمان نظام روانشناسی است، بیان کرد: ولی این اقدام مکرر نیست و در حوزه خود دارای اعتبار و احترام است و جای تشکر دارد.

 

وی با اشاره به تاثیرات عدم آشنایی زوج های جوان از مسایل جنسی در زندگی زناشویی تصریح کرد: لازم است زوج های جوان با بایدها و نبایدهای مسایل جنسی آشنا شوند، به اعتقاد بنده زوج های جوان علاوه بر آموزش های بهداشتی باید تحت آموزش های روحی و روانی در این حوزه نیز قرار گیرند به عنوان مثال آنها باید بدانند کمیت و کیفیت بهره برداری از مسایل جنسی چگونه باید باشد و از لحاظ علمی و روان شناسی به چه رابطه جنسی، رابطه بی کیفیت گفته می شود بنابراین باید گفت بیش خواهی ، کم خواهی و بی اعتنایی در حوزه جنسی برای زوج ها تهدید کننده است.

 

رییس انجمن مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره ایرانیان در ادامه گفت: لذا رعایت نکات بهداشت روانی در این حوزه بسیار قابل توجه است که اگر زوج ها دقت لازم را نداشته باشند، نظام خانواده دچار التهاب می شود.

 

حجت الاسلام کیاسری بر رعایت نکات فوق در مراکز سلامت، مراکز ویژه ازدواج و تعالی خانواده و مراکز مشاوره های در ملاعام تاکید کرد و افزود: مردم باید از توان تخصصی و ظرفیت علمی این مراکز بهره برداری کنند تا نظام خانواده از تهدید در امان باشد.

 

مشاور عالی رییس سازمان نظام روانشناسی ایرانیان بر آشنایی و آموزش جوانان و نوجوانان با مسایل جنسی و زندگی زناشویی از دوران دبیرستان تاکید کرد و افزود: همچنین اگر این مسایل در زمان غیرضروری و سنین پایین تر برای جوانان و نوجوانان  آموزش و بیان شود موجب بلوغ زودرس و تبعات دیگر در زندگی آینده آنها می شود.

 

وی با اشاره به نقش شبکه های مجازی در افزایش آگاهی جوانان و نوجوانان خاطرنشان کرد: امروزه با گسترش شبکه های اجتماعی ،جوانان و نوجوانان تا حدودی با این مسایل  آشنا شدند اما باید گفت مطلع بودن با آموزش، دو مقوله متفاوت هستند. یک وقتی کسی خبر دارد یک زمانی به شکل تخصصی از یک فرآیند آموزش برخوردار می شود. ما نمی خواهیم بگوییم جامعه جوان و نوجوان ما بی خبر هستند بلکه منظور ما این است که آموزش آنها باید نظام مند باشد یعنی اندازه، میزان، موقعیت، سرفصل ها، شرایط زمانی، مکانی و گروه سنی افراد با نوع مسایل روحی و روانی متناسب با شخصیت افراد آموزش داده شود

 

وی ادامه داد: لذا آموزش مسایل جنسی مانند درس ادبیات فارسی در کلاس سوم راهنمایی نیست که همه در یک سنین شعر حافظ یا سعدی را حفظ کنند بنابراین ضروری است در این حوزه دقت لازم اعمال شود تا طرفین به افراط و تفریط در این حوزه کشیده نشوند.

کد خبر 576094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha