سهمیه اعزام اردوهای جهادی به  استان کرمانشاه ۱۹ هزار نفر است

خبرگزاری شبستان: مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه، با اشاره به ارزش بالای کارهای عام المنفعه گروه های جهادی در مناطق محروم، تصریح کرد: برای سازندگی کشور راهی نداریم جز اینکه از همه ظرفیت ها استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، سرهنگ پاسدار منصور فتاحی مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه، شنبه(۳ مهر) در نشست مدیران حوزه روستا و عشایر که در حاشیه همایش منطقه ای پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر استان های غربی برگزار شد، با بیان اینکه اردوهای جهادی در مجموعه سپاه شکل گرفت، اظهارکرد: بسیج سازندگی و بسیج مستضعفین متولی اردوهای جهادی هستند.

 

وی درارائه گزارشی از عملکرد اردوهای جهادی، ابراز کرد: در سال جاری حدود 19 هزار نفر سهمیه اعزام به مناطق محروم استان کرمانشاه داریم که در تابستان میزبان 2 هزار نفر بودیم.

 

سرهنگ فتاحی با اشاره به 10 روزه بودن این دوره ها، گفت: 20 هزار نفر ساعت فعالیت در عرصه های مختلف عمرانی، پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی و خدمات رسانی مطلوب به مناطق محروم ارائه شده است.

 

وی عنوان کرد: سال گذشته 560 باب از منازل نیازمندان بازسازی، بهسازی و تعمیرات شد، کارهای زیربنایی 26 مدرسه و مرمت سازی بیش از 30 باب مسجد صورت گرفت.

 

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه، با اشاره به ارزش بالای کارهای عام المنفعه گروه های جهادی در مناطق محروم، تصریح کرد: برای سازندگی کشور راهی نداریم جز اینکه از همه ظرفیت ها استفاده کنیم.

 

وی گفت: باید همه اقشار اعم از پهلوانان، قهرمانان، دانش آموزان، دانشجویان و طلاب را به این عرصه بکشانیم و با لباس جهاد ورود پیدا کنیم تا بخشی از مشکلات حوزه عمرانی پوشش داده شود.

 

سرهنگ فتاحی، خاطرنشان کرد: گروه های جهادی که اغلب از قشر دانشجو و جوان هستند در مناطق محروم هم سفره ایتام و نیازمندان می شوند و راحتی و آسایش در خانواده خود را رها می کنند، ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

 

وی با ابراز تأسف از عدم حمایت مسئولان از گروه های جهادی، گفت: در اردوهای جهادی که کارهای عمرانی و مسائل مرتبط با خانواده است هیچ دستگاه اجرایی به ویژه دستگاه های روستایی یک گام هم بر نمی دارند و تنها ضرر آن برای استان است.

 

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه، اسکان گروه های جهادی و فراهم ساختن وسایل ارتباطی، حمل و نقل و مصالح ساختمانی برای فعالیت آنان را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید کمیته ای متشکل از دستگاه های مرتبط حوزه روستایی تشکیل شود تا در زمان حضور گروه های جهادی زمینه فعالیت آنان فراهم شده و در روند کار آنان تسهیل ایجاد شود.

 

وی با اشاره به اعزام 775 و میزبانی از 2 هزار نفر از اردوهای جهادی، افزود: در بحث اردوهای دانش آموزی نیز اعزام 4 هزار نفر را در سال جاری داشته ایم.

 

سرهنگ فتاحی، بهره گیری از نخبگان و قهرمانان ملی را در برگزاری اردوهای جهادی مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: سال گذشته بیش از 2 میلیارد تومان اعتبار توسط اردوهای جهادی از شهرداری تهران و دیگر دستگاه ها و نهادهای خارج از استان در سرپل ذهاب هزینه شده است.

 

وی تصریح کرد: ما باید فقط مدیریت کنیم و فضایی را فراهم کنیم که این گروه ها در استان حضور یابند.

 

گفتنی است، همایش منطقه ای فرهنگ و هنر روستا و عشایر استان های غربی که از (۲ تا ۵ مهر) به میزبانی کرمانشاه در شهرستان صحنه در حال برگزاری است، گروه های جهادی فعال در روستاهای محروم را به عنوان یکی از برنامه های اصلی خود در دستور اجرا دارد.

 

کد خبر 575960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha