به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد تقی زاده، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، امروز(3 مهر) در مراسم نمادین استانی زنگ بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی 96 – 95 که در دبستان امام حسین (ع) شاوور از توابع شهرستان شوش برگزار شد، با تبریک سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس و گرامی داشت یاد و خاطره 36 هزار شهید دانش آموز و پنج هزار شهید معلم، گفت: تاریخ ایران شهامت و شهادت شهدای هشت سال دفاع مقدس را هرگز را فراموش نخواهد کرد.
وی بر حفظ و استمرار راه، اهداف، آرمان ها و رسالت شهدا توسط دانش آموزان ما که سرمایه های آینده این ممکلت هستند، تاکید کرد و ادامه داد: اینکه در دین مبین اسلام هم به تعلیم و تربیت اهمیت ویژه ای قائل است و اسلام تنها دینی است که با خواندن آغاز می شود.
وی با اشاره به اینکه هیچ تغییر و تحولی در هیچ سرزمین و جامعه ای به وجود نمی آید مگر اینکه ابتدا آموزش و پرورش آن سرزمین دچار تغییر و تکامل شود، افزود: در کتاب آموزش و پرورش، فصل اول زندگی اجتماعی ما باید توجه به ساده ترین واژه ها همچون محبت، دوستی، همدلی، همبستگی، وحدت و تلاش باشد.
تقی زاده، با بیان اینکه امروز دانش آموزان باید معنا و مفهوم این واژه ها را درک کنند تا بتوانند در سایر فصول که علم و تکنولوژی است، موفق شوند، اضافه کرد: اولویت تمام دستگاه ها، نهادها و... باید ابتدا آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت فرزندان آن سرزمین باشد.
وی با اشاره به اینکه اولویت اول برنامه توسعه آموزش و پرورش خوزستان، کسب یک هویت دینی، فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و ملی و ارائه آن به دانش آموزان است، اظهار کرد: 20 اولویت و شاخص ملی و دینی برای استان تهیه شده که توجه ویژه به آموزش و پرورش دختران یکی از آنهاست.
وی توجه به میدان بازی کودکان و نوجوانان، تغذیه سالم، بهداشت دانش آموزان، سوادآموزی و... را از دیگر اولیت ها دانست و تصریح کرد: در خوزستان 650 هزار بی سواد وجود دارد که 250 هزار نفر از این تعداد اولیای دانش آموزان هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، با تاکید بر اینکه زمانی می توان فرایند تعلیم و تربیت را از خانه به مدرسه هدایت کرد که اولیای باسوادی داشته باشیم، ابراز کرد: امسال دوره پیش دبستانی برای اولین بار و به عنوان تنها استان کشور در خوزستان اجباری شده است تا بار تعلیم و تربیت در خوزستان کاهش یابد.
وی با بیان اینکه زمانی آموزش و پرورش موفقی خواهیم داشت که این بخش اولویت نخست همه مسئولان و مردم باشد، اذعان داشت: اساسی ترین عامل افت آموزش و پرورش خوزستان کمبود نیروی انسانی است و امروز قریب به یک میلیون دانش آموز به مدرسه می روند در حالی که با کمبود 10 هزار معلم مواجهیم.
نظر شما