پیام آیت الله مکارم شیرازی به چهارمین کنگره بین المللی ولایت

خبرگزاری شبستان: در چهارمین کنگره بین المللی ولایت، پیام آیت‌ الله العظمی مکارم شیرازی، مرجع تقلید شیعیان جهان توسط آیت‌ الله حسینی قزوینی قرائت شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، درچهارمین کنگره بین‌ المللی علمی ولایت که امروز(۱ مهر) به در تالار امام خامنه ای اهواز برگزار شد، پیام آیت ‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، مرجع تقلید شیعیان جهان به این همایش قرائت شد. متن این پیام به شرح زیر است:

 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

تشکیل این همایش بزرگ و بسیار باشکوه را که در شرایط فعلی از بهترین کارهاست به همه شما عزیزان خوزستانی و غیر خوزستانی که روحتان با مهر امیرالمؤمنان علی(ع) عجین شده و به همه دست‌اندرکاران محترم مخصوصاً به امام جمعه محترم و نماینده ولی‌فقیه جناب مستطاب آیت‌الله جزایری که بنیان‌گذار این همایش بزرگ است تبریک می‌گویم و یقین داشته باشید که این کار بزرگ در نامه اعمال شما به صورت یک عمل برجسته درج و ذخیره یوم‌المعاد شما عزیزان خواهد بود.

 

در اینجا نظر شما عزیزان را به حدیثی که مرحوم علامه مجلسی در جلد ۲۷ بحارالانوار آورده است جلب می‌کنم. انس بن مالک خادم معروف پیغمبر اکرم(ص) بود می‌گوید: «الذی لا اله الا هو لسمعت رسول‌الله صلی الله علیه و آله و سلم» بقول عنوان صحیفه المؤمن حبّ علی بن ابی‌طالب(ع)؛ به خداوندی که جز او معبودی نیست سوگند یاد می‌کنم که پیغمبر اکرم(ص) می‌فرمود: «سرلوحه نامه اعمال فرد باایمان محبت علی بن ابی‌طالب(ع) است.» این اشاره به این است که چیزی که در سرلوحه اعمال مؤمنان نوشته می‌شود محبت علی بن ابی‌طالب است.

 

می‌دانیم سرلوحه نامه اعمال افراد با ایمان پرارزش‌ترین آنها است و به این ترتیب پرارزش‌ترین برنامه مؤمنان محبت آن امام همام است و نیز روشن است که محبت به آن حضرت به معنی احترام به تمام ارزش‌های فوق‌العاده‌ای است که در وجود آن حضرت موج می‌زد. یعنی احترام به دریای ناپیدای کرانه علم علوی،‌ احترام به شجاعت و شهامت بی‌نظیر او در تمام میدان‌های جهاد، احترام به حمایت فوق‌العاده او از عدالت در جهان بشریت و عشق و علاقه او نسبت به خدمت کردن به نیازمندان و طبقات ضعیف و ایتام. احترام به عبادت‌های بی‌نظیر آن حضرت است که او را به تمام عالم غیب مربوط می‌ساخت.

 

ولی همه عزیزان باید به این نکته توجه کنند که محبت راستین در صورتی صادق است که گام جای گام‌های آن حضرت بگذاریم و در وجود ما شعله‌ای از آن ارزش‌های بی‌نظیر علوی وجود داشته باشد که اگر چنین شود دنیا گلستان می‌شود.

 

خوشبختانه علمای بزرگ اهل سنت نیز در این زمینه آثار بسیار خوبی از خود به یادگار گذاشته‌اند که بیانگر محبت فوق‌العاده آنها به آن حضرت است. همچنین بزرگانی از پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) مانند مرحوم علامه افتخارآفرین امینی و مرحوم میرحامد حسین نویسنده توانای عبقات الانوار و عالم بزرگوار شرف‌الدین، داد سخن را در این زمینه داده و تحقیقات ارزشمندی برای ما به یادگار گذاشته‌اند و اگر نبود از امیرمؤمنان علی(ع) اثری جز نهج‌البلاغه، آن حضرت می‌توانست همه چیز را بیان کند. عمیق‌ترین درس‌های توحید، حماسی‌ترین بحث‌های جهاد دقیق‌ترین برنامه کشورداری، مؤثرترین درس‌های اخلاق انسانی در آن جمع است.

 

و من به همه مسلمانان مخصوصاً جوانان عزیز تأکید می‌کنم روز به روز با این اثر بزرگ آشناتر شوید که تحولی عمیق در زندگی شما ایجاد می‌کند. سخن در این زمینه بسیار است. عرایض خود را با یک رباعی از یک دانشمند بزرگ پایان می‌دهم که می‌گوید:

گر برتر از آسمان بُوَد منزل تو

وز کوثر اگر سرشته باشد گِل تو

چون مهر علی نباشد اندر دل تو

مسکین تو و سعی های بی حاصل تو

 

والسّلام علیکم و رحمه ‌الله برکاته

ناصر مکارم شیرازی

۱۹ ذی‌الحجه ۱۴۳۷

کد خبر 575550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha