ادبیات جنگ باید گسترش یابد

خبرگزاری شبستان: پژوهشگر و نویسنده برتر کشور در حوزه ادبیات دفاع مقدس با تاکید بر اینکه ادبیات جنگ باید حفظ و گسترش یابد، گفت: مقاومت مردان در میدان نبرد به استقامت زنان در پشت جبهه ها وابسته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، استاد مرتضی سرهنگی، پژوهشگر و نویسنده برتر کشور در حوزه ادبیات دفاع مقدس و هنر مقاومت در همایش ادبیات پایداری با موضوع « همه چیز درباره جنگ» که امروز(اول مهر) در کانون زینبیه این شهرستان برگزار شد، گفت: ادبیات جنگ در کشور یک سرمایه ملی است که باید حفظ شود.

 

وی اراده و بهانه را دو عنصر مهم برای جنگ با کشوری دانست و تصریح کرد: بهانه قرارداد الجزایر و اراده جهانی که برای تشکیل انقلاب اسلامی بوجود آمد از دلایل است که عراقی ها به جنگ با ایران پرداختند.

 

سرهنگی ادامه داد: نوشتن شعار هایی همانند اینکه « آمده ایم تا بمانیم» عراقی ها در خرمشهر نشان از اراده و کینه آنهاست.

 

پژوهشگر  و نویسنده برتر کشور در حوزه ادبیات دفاع مقدس خاطرنشان کرد: این شعار با یک تدبیر اساسی در خرمشهر حفظ شود.

 

وی با تاکید بر اینکه ادبیات جنگ باید حفظ و گسترش یابد، اظهار کرد: مقاومت مردان در میدان نبرد به استقامت زنان در پشت جبهه ها وابسته است.

 

تواضع و فروتنی از ویزگی های بارز استاد سرهنگی است

امیر محمدپور، مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی گیلان نیز در این همایش گفت: دیار لنگرود برای انقلاب و دفاع از ارزش ها همیشه پیش قدم بود.

 

وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی در 8 سال دفاع مقدس دستاوردهای بی نظیری در عرصه های مختلف کسب کرد، افزود: جوانان این مملکت با پشتوانه مادران و زنانشان به جبهه ها رفتند.

 

محمدپور ادامه داد: به برکت خون شهیدان و دلیرمردان وجبی از خاک ایران اسلامی به دشمنان داده نشد.

 

مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی گیلان در پایان تواضع، فروتنی، عشق به امام، انقلاب و مقام معظم رهبری را از ویژگی های بارز استاد سرهنگی، نویسنده برتر کشور در حوزه ادبیات دفاع مقدس دانست.

 

گفتنی است، در این همایش ادبی از استاد سرهنگی، فرامرز محمدی پور و اسماعیل یکتایی قدردانی شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 575519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha