شباهت رزمندگان دفاع مقدس با یاران مهدوی/ ماجرای حضور امام زمان(عج) در کربلای ۵!

خبرگزاری شبستان: در جبهه ها نیز رزمندگان توسلات بسیاری به ائمه اطهار(ع) بویژه حضرت زهرا(س) داشتند و هر صبح جمعه چه در خط مقدم و چه در قرارگاه ها، دعای ندبه برپا بود و توسل به امام زمان (عج) انجام می شد.

عباس کریمی، راوی اردوهای راهیان نور در گفت وگو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس با اشاره به ارتباطات رزمندگان این دوران با امام زمان (عج) و رواج فرهنگ مهدویت در جبهه ها اظهار کرد: رزمندگان معتقد بودند از مقصد که به سمت جبهه ها که حرکت می کنند، باید ارتباط و توسل به ائمه اطهار (ع) را افزایش دهند و شهید محمدرضا شفیعی از افرادی بود که برای اعزام به جبهه ها، هزار صلوات نذر امام زمان (عج) در مسجد مقدس جمکران کرد.

 

برپایی دعای ندبه در جبهه ها

وی ادامه داد: در جبهه ها نیز رزمندگان توسلات بسیاری به ائمه اطهار (ع) بویژه حضرت زهرا (س) داشتند و هر صبح جمعه چه در خط مقدم و چه در قرارگاهها، دعای ندبه برپا بود و توسل به امام زمان (عج) انجام می شد.

 

حضور امام زمان (عج) در عملیات کربلای 5

کریمی با اشاره به خاطره ای از عملیات کربلای 5 گفت: در این عملیات زمانی که یک سرگرد عراقی، اسیر  و به قرارگاههای عقب منتقل شد، به رزمنده های ما گفته بود که می خواهم با آن فرمانده ای که لباس سفید داشت و در جلوی سپاه حرکت می کرد، صحبت کنم رزمنده ها فرمانده را معرفی می کنند اما می گوید نه آن فرمانده لباس سفید بر تن داشت.

 

این راوی اردوهای راهیان نور با بیان اینکه اکثر پیشرفت ها و موفقیت های دوران دفاع مقدس، به واسطه توسل های رزمنده ها به ائمه اطهار (ع) بویژه امام زمان (عج) بود، تصریح کرد: غربی ها در آن زمان به دنبال فراموشی اعتقاد به منجی و امام زمان (عج) بودند و پیروزی ها و توسل های رزمندگان در دوران دفاع مقدس به امام زمان (عج) در خنثی سازی این حربه، بسیار تاثیرگذار بود.

 

توسل های رزمندگان به امام زمان (عج) راهی برای اثبات وجود منجی(عج)

وی اضافه کرد: رزمنده ها با عقیده و توسل های خود ثابت کردند منجی موعود(عج) حقیقت دارد و ان شاء الله با فرج خود باطل را از میان خواهد برد.

 

کریمی با اشاره به تجلی ویژگی های یاران امام زمان (عج) در رزمندگان دوران دفاع مقدس بیان کرد: شهادت طلبی رزمندگان دفاع مقدس در میان همگان شهره است و همگی آنها تابع رهبری نایب امام زمان (عج) بودند و باور داشتند که در این میدان، پیروز واقعی جبهه حق خواهد بود.

 

پیروزی در کربلای 5 ناشی از توسلات به ائمه اطهار(ع) بود

این راوی اردوهای راهیان نور با اشاره به جلوه ای از توسلات رزمندگان دوران دفاع مقدس به ائمه اطهار (ع) گفت: زمانی که رمز عملیات کربلای 5 «یا فاطمه الزهرا(س)» انتخاب شد، روحیه توسل در میان رزمندگان افزایش یافت که در نهایت پیروزی و موفقیت حاصل شد.

 

فرماندهی جوانان در دوران دفاع مقدس

وی با اشاره به فرماندهی جوانان در دوران دفاع مقدس ابراز کرد: محمود کاوه فرمانده 25 ساله در دوران دفاع مقدس بود که در هیچ کشوری این جوان را فرمانده نیروها قرار نمی دهد اما این جوانان در ایران اسلامی به تبعیت از سپاه امام زمان (عج) فرمانده بودند.

 

کریمی ادامه داد: شهدای دوران دفاع مقدس عقاید بسیار والایی داشتند و آنها به واقع در زمره یاران امام زمان (عج) بودند و ولایت پذیری بالایی نیز داشتند و می توان گفت مصداق یاران امام زمان (عج) در رزمندگان دوران دفاع مقدس متجلی بود و حتی دفاع مقدس به نوعی تصویرسازی واقعه عاشورا بود.

 

کریمی با بیان اینکه بخش اعظم موفقیت های دوران دفاع مقدس ناشی از توسلات به ائمه اطهار (ع) بود، خاطرنشان کرد: در عملیات مرصاد زمانی که عراقی ها به تنگه حسن آباد رسیدند، جلوی آنها گرفته شد و این اتفاق ناشی از توسلات رزمندگان بود که اعلام کردند در حال روضه خوانی و تعزیه برای امام حسین (ع) بودند و وقتی با عراقی ها روبرو شدند، آنها را شکست دادند.

کد خبر 575378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha