کاخ سفید، حامی بی بدیل داعش و تروریسم

خبرگزاری شبستان: حملات جنگنده های ائتلاف بین المللی به مواضع ارتش سوریه، ثابت کرد که آمریکا یکی از اصلی ترین حامیان تروریسم و داعش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ خبرگزاری "اسپوتنیک" در مقاله ای به قلم "عامر راشد" نوشت: اقدام «آمریکا» در تخریب تلاش های صلح در «سوریه» از طریق ابزارهای متفاوت و مرسوم در «سوریه» و منطقه موضوعی ناگهانی و غافلگیرکننده نیست، اما موضوع غافلگیر کننده اقدام نظامی با هدف قرار دادن مستقیم ارتش عربی «سوریه» در مقابله با جامعه جهانی برای توقف خونریزی در این سرزمین است.

«واشنگتن» به حمایت از افراط گرائی خشن و چشم پوشی از ارگان هایی که حمایت لوجستیک از گروه های تروریستی «کوبا» در خاک «سوریه» می کنند، بسنده نکرده است.

«فیتالی چورکین» نماینده دائم «روسیه» در سازمان ملل متحد توضیح داد که تجاوز «آمریکا» به مواضع ارتش «سوریه» در فرودگاه «دیر الزور» مغایر با قوانین بین المللی و نقض توافق «روسیه» و «آمریکا» در مورد «سوریه» بوده و از گروه های مسلح حمایت می کند.

هدف تجاوز «آمریکا»

حمایت «آمریکاا» از گروه های تروریستی به هنگام بررسی منابع تأمین مالی این گروه ها کاملا روشن بود، اما وقایع «دیر الزور» هیچ گونه تردیدی را در مورد تأکید «واشنگتن» بر سیاست آشوب افکنی و افراط گرائی در منطقه باقی نمی گذارد.

چنین به نظر می رسد که موضع نامفهوم کاخ سفید در برابر خواسته های متحدان «آلمان»، «فرانسه» و «اانگلیس» با اعلام مفاد توافق با «روسیه» در مورد بحران «سوریه» مقدمه ای برای اتخاذ تدابیری مغایر با مفاد توافق است، به ویژه اینکه هدف توافق، توقف دشمنی ها و جست و جوی راهی برای بازگشت به گفت و گوی سیاسی با مشارکت تمام طرف های درگیر در بحران و تبادل اطلاعات و هماهنگی عملیات نظامی برای هدف قرار دادن گروه های تروریستی است.

حضور نظامی «آمریکا» در «سوریه» متکی به سند قانون بین المللی نبوده و با منشور سازمان ملل و همچنین تمام عملیات های نیروهای ائتلاف بین المللی به فرماندهی «پنتاگون» در تعارض است، از همین جا مشخص می شود که تمام اقدامات «واشنگتن» در قبال بحران، روشمند و با برنامه ویژه بوده و به تمام تعهدات مکتوب در توافق های بین المللی آسیب وارد می کند.

سوء نیت «پنتاگون» در عدم پذیرش توافق حاصل شده بین دو وزیر خارجه، «لاوروف» و «کری» کاملا مشخص بود.

حملات نظامی «آمریکا» زمینه را برای هجوم عناصر وابسته به گروه تروریستی «داعش»  به مواضع ارتش «سوریه» در منطقه فراهم کرد که این امر بیانگر ارتباط تنگاتنگ بین «واشنگتن» و تروریسمی است که به یکی از ابزارهای سیاسی «آمریکا» در گسترش خشونت و افراط گرائی و آشوب و تغییر نظام های حکومتی در منطقه، ابتدا از «افغانستان» تا «لیبی» و «عراق» و «سوریه» و «یمن» تبدیل شده است.

عملکرد «واشنگتن» خالی از هر گونه امیدی نسبت به برقراری صلح حقیقی بوده و دال بر این نکته است که دولت «اوباما» که در آستانه برکناری از عرصه سیاسی بین المللی است، فقط برای گسترش آشوب و بی ثباتی در منطقه خاور میانه به ویژه «سوریه» تلاش می کند.

موضع «روسیه»

«روسیه» روابط خارجی خود را از طریق موضعی مستقل اداره می کند و ابزارهای مختلف و توانمندی را در دفاع از موضع خود در عرصه بین المللی در دست دارد.

موضع «روسیه» در قبال بحران «سوریه» از همان ابتدا کاملا روشن و شفاف بود و بر ضرورت مبارزه با تروریسم و نابودی افراط گرائی و سد راه در برابر تندروها برای رسیدن به خاک «سوریه» تاکید می کند، همچنین زمینه را برای گفت و گوی سوری- سوری با حذف جریان های وابسته به تروریسم و حفظ حاکمیت دولت «سوریه» و تمامیت ارضی آن فراهم می کند.

این در حالی است که کشورهای حاضر در ائتلاف «آمریکا» زمینه بزرگی را برای تحرک تروریستها و هدف قرار دادن دولت «سوریه» فراهم کرده اند. حوادث «دیر الزور» که به تعبیر «روسیه»، نوعی عملکرد آمریکائی است، تمام توافق های اخیر با «مسکو» در مورد آتش بس را به محک گذاشته و نشان دهنده حمایت کاخ سفید از گروه تروریستی «داعش» است.

خلاصه

«آمریکا» متهم ردیف نخست در تخریب منظومه امنیتی بین المللی و تلاش برای تحمیل دیدگاه خود بر جامعه بین المللی است . «واشنگتن» مسبب بحران و بی ثباتی در مناطق مختلف جهان مانند «خاور میانه»، «آفریقا»، «آمریکای لاتین» است و اخبار موثقی از «دیر الزور»حاکی از آن است که تروریسم گستره وسیعی دارد که «واشنگتن» برای تحقق منافع سیاسی خود آن را به پیش می برد.

کد خبر 575047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha