سالانه 400 هزار نفر در دوره هاي آموزشي سازمان دارالقرآن شرکت مي کنند

فرهنگي: رييس سازمان دارالقرآن از حضور سالانه 400 هزار نفر از سراسر کشور در دوره هاي آموزشي عمومي و پيشرفته اين سازمان خبر داد.

مهدي قره شيخلو، رييس سازمان دارالقرآن الکريم ضمن بازديد از غرفه خبرگزاري شبستان در نمايشگاه مطبوعات درباره روند فعاليت اين سازمان گفت: سازمان دارالقرآن با برگزاري دوره هاي آموزشي عمومي و پيشرفته سالانه بالغ بر 400 هزار نفر را در سراسر کشور و در رشته هاي مختلف تحت پوشش قرار مي دهد.

وي با بيان اين مطلب که باور عمومي نسبت به فعاليت هاي سازمان دارالقرآن به ارائه خدمات آموزشي محدود مي شود، اظهارکرد: انجام فعاليت هاي تبليغي ترويجي، نظارت بر چاپ و نشر مصحف شريف، برگزاري جشنوراه هاي متعدد قرآني ويژه اقشار مختلف جامعه و اجراي طرح هاي پژوهشي به منظور تامين محتواي دوره هاي آموزشي از ديگر فعاليت هايي است که سازمان با جديت آنها را پيگيري مي کند.

قره شيخ لو درباره اهتمام سازمان دارالقرآن الکريم براي تعامل با حسينه ها و مساجد تصريح کرد: سازمان آمادگي استفاده از توان اين نهادهاي اثرگذار ديني را دارد اما در حال حاضر بيشتر بر ارتباط با موسسات قرآني به منظور استفاده از ظرفيت بخش مردمي در کنار بهره مندي از سياستگذاري هاي دولتي تاکيد دارد.

رييس سازمان دارالقرآن الکريم با اعلام آمادگي اين سازمان براي همکاري با مدارس قرآني وزارت آموزش و پرورش بيان کرد: سازمان براي تامين محتوا و نيروي انساني اين مدارس که به تازگي آغاز به کار کرده اند، آمادگي لازم را دارد اما علي رغم اعلام اين آمادگي هنوز پاسخي براي تعامل از سوي وزارت آموزش و پرورش دريافت نشده است.

وي با بيان اين مطلب که توسعه مفاهيم و تفسير قرآن در ميان اقشار مختلف جامعه از اهداف سازمان دارالقرآن است، اذعان کرد: تشکيل سالانه چند هزار کلاس آموزش تفسير و مفاهيم، انتشار بالغ بر يک ميليون نسخه اي مجموعه 9 جلدي "مفاهيم قرآن" براي استفاده در اين کلاس ها و برگزاري آزمون تفسيري نورالهدي که در سال جاري بالغ بر 7 هزار نفر در آن شرکت کرده اند، از جمله تلاش هاي انجام شده در اين راستا است.

قره شيخلو درباره ميزان استفاده سازمان دارالقرآن از منابع تاليفي در نهادهاي دانشگاهي عنوان کرد: پايان نامه هاي دانشجويي با محور قرآن اگر قابليت استفاده در شوراي پژوهشي سازمان براي تاليف منابع موردنياز در دوره هاي آموزشي را داشته باشد، مورد استفاده قرار مي گيرد، از سوي ديگر در طراحي دوره هاي آموزشي و تدوين منابع مورد نياز آنها از نظرات استادان دانشگاهي بهره گيري مي شود.

وي با اعلام ارائه سند راهبردي اين سازمان براي تاييد هيئت امناء در هفته آينده گفت: محدوديت هاي منابع مالي و انساني ضرورت تدوين سند راهبردي براي استفاده بهينه از اين مابع را ضرورت بخشيده که انتظار مي رود با تصويب هيئت امناء و کاربرد آن از سال 90 در برنامه ريزي و اجراي طرح ها بتوان استفاده حداکثري را از منابع موجود داشت و از پراکندگي در فعاليت ها جلوگيري کرد.

قره شيخلو از راه اندازي شبکه مجازي آموزش قرآن در آينده نزديک خبرداد و افزود: اين شبکه به زودي به منظور رفع محدوديت هاي زماني و مکاني براي علاقه مندان استفاده از دوره هاي آموزشي سازمان دارالقرآن راه اندازي مي شود.

رييس سازمان دارالقرآن الکريم خاطرنشان کرد: فعاليت اين شبکه آموزشي با مدرسه مجازي قرآن وزارت آموزش و پرورش در تعارض نبوده و مي تواند در کنار آن به تمامي اقشار مختلف جامعه خدمات آموزشي ارائه کند و شرکت کنندگان در آن مي توانند همچون متقاضيان دوره هاي حضوري در آزمون پايان دوره شرکت کرده و گواهينامه دريافت کنند.

پايان پيام/

کد خبر 575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha